Daca fata il reclama la Politie poate declara ca a fost violata, fortata sau santajata si atunci baiatul face puscarie, fiidca el este major si se poate considera PEDOFILIE, unde puscaria in acest caz, este de pana la 10 ani.
Eu una, ii doresc din plin sa ajunga dupa gratii, macar sa raspunda legal pentru ca a avut relatii cu un copil care nu avea discrenamant la anisorii aia si nici nu a protejat-o, de aceea cred ca ori a fost viol, ori a santajat-o cu ceva, abuzand de ea.
Este timpul ca violatorii sa plateasca pentru faptele lor!
Deci ea are 16, minus 2 ani = 14, deci au făcut sex și copil de la 14-15 ani, da, ar putea fi pedepsit, bineînțeles, nu contează acordul ei, pentru ca ea nu are discernământ decât de la 16 ani în sus legal, dacă a existat raport sexual înaintea vârstei de 16 ani, și fata merge la poliție și declara, va face pușcărie dacă va fi găsit vinovat, și ar putea găsi dovezi foarte ușor împotriva lui, copilul de exemplu, dacă acesta are mai mult de un an, asta dovedește ca a fost conceput înaintea vârstei de 16 ani, automat e găsit vinovat dacă se dovedește a fi el tatăl.
Dacă situația e așa cum am spus eu mai sus și prietenul tău a făcut asta, o merită din plin, foarte bine că îl amenință fata, e un nenorocit care și-a bătut joc de un copil minor și a mai si lăsat-o gravida ca un bou, nu a fost în stare să se pună un prezervativ, i-a distrus viața fetiței ăleia și merită pușcărie pe viață nenorocitul. Amicul tău e un pedofil infect, el ditamai animalul la 24 ani să aplece ochii la un copil de 14-15-16 ani, e strigător la cer. Sper să il reclame fata și să primească ceea ce merită. Pun pariu ca nici pensie alimentara nu vrea să plătească nemernicul. Ce să-i faci, prostia doare, să suporte consecințele acum, dacă nu a fost în stare să se protejeze macar, un needucat.
Copilul încă nu s-a născut urmează să se nască peste câteva luni. Doar ca ei au fost de acord să îl crească separat chiar dacă s-au despărțit. Nu a fost făcut dintr-o greșeală ci pur și simplu s-a întâmplat după ce au încercat 1 an să facă acel copil doar ca atunci când Dumnezeu le-a dat copilul ei deja s-au despărțit din cauza problemelor
Deci i-a făcut un copil intenționat de la 16 ani, și mai rău. De ce ai vrea să ai un copil la 16 ani în mod conștient? Când e clar că relațiile nu sunt stabile și de viitor la această vârstă, amândoi nu au pic minte deloc, mai ales el ca bărbat că s-a pus la mintea ei să îi facă copil la această vârstă. Cel mai probabil ori este o lipsă enormă de educație la mijloc de ambele părți, ori sunt de etnie rromă, pentru că doar ei fac copii în mod conștient de la această vârstă. Nici nu mai contează dacă s-a născut copil lor sau nu, au avut loc act sexual înainte ca ea să facă 16 ani? Dacă da, atunci tot poate fi pedepsit și face pușcărie dacă fata îl reclamă, că e diferența prea mare de vârstă dintre ei.
Apropo, nu Dumnezeu le-a dat copilul, ca nu a picat din cer, copilul e rezultatul sexului neprotejat, nu a lui Dumnezeu, nu îl aduce barza, dacă o femeie și un bărbat fac sex iar bărbatul ejaculează în interiorul vaginului când fata este la ovulație, boom, așa apare o sarcină, nu că așa vrea Dumnezeu, este un proces biologic.
Sincer nu știu ce a fost în capul lor dar ea a rămas gravidă la vârsta de 16 ani, nu înainte de asta. Ea urmează să facă 17 peste câteva luni. Deci toată treaba asta s-a întâmplat acum câteva luni. Iar toată tărășenia asta sincer chiar nu am idee ce a fost în capul lor pentru ca am încercat să îi explic si nu s-a putut înțelege om cu om. Din ce am înțeles ei și-au dorit acest copil. Nu a fost ceva cu rea intenție ca să zic așa. Dar tocmai când s-a întâmplat chestia asta de a rămas ea gravidă ei deja se despărțise. Povestea e mult mai lungă dar mai pe scurt: Ei erau împreună de 2 ani, au vrut un copil, au încercat timp de un an și nu au reușit, apoi ea a făcut chestia asta cu alt băiat, s-a aflat ca e gravidă, toți au crezut ca e copilul ăluia, ei s-au despărțit din cauza asta, iar la o lună sau 2 după ce s-au despărțit au aflat ca de fapt e copilul lor ci nu e al celuilalt.
Îi plătește bani pentru controale și tot ce e nevoie dar ea îl amenință cu chestia asta tocmai de aia am decis să mă interesez și să aflu cate ceva să pot să îl calmez
Dacă toată treaba s-a întâmplat dupa ce ea a împlinit 16 ani, nu pățește nimic prietenul tău, dacă la 15 ani nu au făcut sex si ești 100% sigură de asta, ca spui ca erau de 2 ani împreună, dar nu se știe sigur când au făcut sex sau nu, deși cel mai probabil au făcut sex și când ea avea 14-15 ani cu siguranță, caz în care ar putea fi pedepsit.
Altă dată să îi fie învățătură de minte prietenului tău să nu se mai încurce cu minore, ca e bărbat în toată firea și nu ar trebui nici măcar să aplece ochii la o minoră, mai ales să facă sex cu ea. E aproape pedofilie. Să își ia o femeie de vârsta lui, minim 18 ani
Amicul tău merită pușcărie pe deplină dreptate și bună dreptate a profitat de inocența naivitatea unui copil făcând Un copil nevinovat cu ea și acum lăsând o mamă și un copil în mâna sorți fiindcă el a vrut să aibă contact sexual cu o minoră cu un copil pe care la acea vârstă nu avea discernământul puterea să înțelegă ce ise întâmplă căzând în jocul unui individ cu înclinați înspre minore întreținănd relati sexuale cu ea și făcând un copil cu un copil minor.Amicul tău este un Pedofili în liberate în care cu siguranță 100000000000%%%%%%%%%%%%%% o va repeta o va face din noi și din nou la orice ocazie cu o altă minoră fără discernământ cu o altă minoră naivă inocentă este de ajuns să o facă o dată ceia ce deja el a făcut-o cu un minor lăsându cu o copil în viața mea pe care acum necesită să-l crescă să-l educe pe acel copil nevinovat. Vinovat fiind doar prietenul tău având discernământul și sănătate altă la o vârstă în care el era foarte foarte bine conștient de ce facea si avea de gând sa facă și sa pună în aplicare profitând de corpul trupul unei minore să-și satisfacă plăcerea bolnavă mintală cu o minoră. Merita închisoare prietenul tău fiindcă cu siguranță o va mai face fără nicio remușcare cu o altă minoră o altă copilă.
El nu era conștient cu cine își dorește sa intră în pat? La vârsta lui? La Pușcărie cu pedofilul minim 15 ani și în celulă cu tați care au fete cu care el șia bătut joc de ele a profitat de ele Lea violat și a facut un copil cu un copil fără discernământ. Să-și ia și el un viol sa vadă cum este pedofilul.
Ăștia merită castrați și violați pedofilii sa nu mai aibă niciun drept săi re intre în societatea fiindcă el este un abuztor violator nenorocit agresor cea lăsat un copil pe viață cu niște responsabilități pe care ea la vârsta ei de 16 ani nici măcar nu poate munci legal omule nici măcar nu poate munci legal nu poate nimeni s-o angajeze legal nu poate nimeni în afară de părinți și membri din familia ei săi poarta grija e și acelui copil nou născut ea ne având discernământul sănătate Conștiința mintea apta de a-și putea crește copilul ei ia distrus viața libertatea unui copil cu o responsabilitate enorm de mare pentru vârsta ei. Dacă acea minoră mai are și o familie care o respinge pentru situație în care se află acea minoră cu un copil pe umeri ei atunci fata aia Doamne Dumnezeule nu știu ce sa va face da nu o sa aibă o viață ușoară blând cu ea va întâmpina o Groză multe fata aia de una singură...
Puscarie nu va face, daca ea avea 16 ani cand au facut copilul.
Poate fi dat in judecata, test ADN..sa arate ca el e tatal copilului si daca nu se casatoreste cu ea, va plati pensia alimentara copilului pana la 18 ani. C'est la vie.
Probabil o să plătească pensie alimentară ca din câte am înțeles încă continua să vorbească cu ea și au stabilit ca vor crește acel copil chiar și despărțiți
beausingurlamasamea întreabă: