E o nemultumire a ta personala rezultata cumva din neincrederea in tine? Eu zic sa mai lucrezi mai intai la partea de psihologica, acolo ai de lucrat.
Chiar si daca ai fi obed si partenera obeda, crede-ma ca tot ati sti cum sa faceti sa va simtiti ok, fara operatii. Nu o sa te mint ca nu conteaza marimea, are si ea rolul ei, dar cat timp stii ce sa faci, va conta mai mult! Si aici intervine iarasi increderea in tine: daca tipa e o proasta si nu stie sa te aprecieze, nu inseamna ca nu ai calitati, ci pur simplu te lupti pentru cineva care nu te merita.
Lucrurile sunt mai crunte decat ne imaginam noi uneori, iar cine merita cu adevarat, va stii sa te aprecieze asa cum esti, va stii ce sa iti propuna pentru a va intelege mai bine, va stii sa iti spuna.
Multumesc pentru raspuns, am incredere in mine, fac sala de la 14 ani si am.un still de viata sanatos, am performate chiar ok in pat chiar si de 2-3 ore nonstop cu preludiu bineintelws doar ca as fi fost curios de 2-3 cm extra, multumesc frumos pentru raspuns
Mersul la sala e altceva, tine de sanatatea pe care vrei sa ti-o asiguri.
A avea incredere in tine inseamna sa te apreciezi asa cum esti in primul rand, nu ca mai vrei 2-3 cm in plus. daca tot vrei mai mult de ce nu vrei 5? S-ar putea sa ai o problema cu tine, nu te accepti asa cum esti
Daca alea cu care ai facut sex sunt multumite, nu vad care e problema? Conteaza si tehnica nu marimea.
Foarte mic penisul tău, normal lungimea penisului este egala cu dublul vârstei în concluzie la Varsta ta trebuie sa fie de 46 cm
Penisul uman este mostenit pe linie paterna de la buncii si tatal tau, el crescanad pana la varsta de 16 ani.
Din pacate, nu exista tratamente sau descantece care sa-l lungeasca natural sau altfel, dar exista o procedura chirugicala foarte riscanta, de marire a lui cu max 2-3cm.
Ti-as recomanda sa mergi la orice centru privat unde se fac operatii de marire a penisului si ti se e\va explica acolo ce se poate face pentru tine si care sunt riscurile unei asemenea operatii.
Este cunsocut deja ca exista risc de 50% ca operatia sa nu reuseasca si atunci nu se poate reversa nimic, dar ramai impotent pe viata.
Ti-as mai sugera sa te bucuri de penisul pe care-l ai, chiar daca este mediu, dar sa inveti tehnici ajutatoare, cu care ai putea rezista mai mult in pat si ai putea satsiface vaginal femeia, obtinandu-i orgasme vaginale multiple.
Hai sa fim seriosi,
"23 de ani, am o viata sexuala cat se poate de normala, dar nu sunt multumit de * marimea* pe care o am"
Adica ne vinzi noua gogosi ca tipa pe care o **** e super satisfacuta dar Tu nu esti multumit de marimea ****?
Nu este o intrebare Deloc normala, este o intrebare tipica a tipilor care au o problema de autostima. Scuze pentru raspunsul direct; citeste putin si tu pe internet si iti vei da seama ca am dreptate. Sau consulta un psihologh/sexolog; pe parcursul timpului ve avea probleme mai mari inclusv de impotenta daca nu o faci.
Bafta
Umbla vorba intre femei ca barbatii cu penisul mare nu sunt buni la pat. In general barbatii cred ca marimea e suficienta pentru a satisface o femeie si daca stau bine la capitolul asta nu isi dau interesul pentru alte aspecte ale actului sexual. Chiar crezi ca 2-3 cm in plus (posibil sa ii obtii cu cheltuieli imense, riscuri foarte ridicate, multa durere si o recuperate foarte indelungta) sunt vitali ca sa fii un partener sexual mai bun? 9 din 10 femei daca sunt intrebate ce le-ar face viata sexual mai buna nu o sa zica ca vor centimetri in plus, and ci ca isi doresc poate un preludiu mai lung, vor sa incerce pozitii diferite, sa primeasca sex oral de calitate, etc.
Există o serie de proceduri chirurgicale care ar putea ajuta la mărirea penisului, dar acestea implică riscuri și pot avea rezultate incerte. De exemplu, una dintre procedurile comune pentru mărirea penisului este procedura de alungire a penisului, care implică tăierea ligamentelor care fixează penisul în poziția sa naturală și apoi utilizarea unei extensii pentru a menține penisul într-o poziție mai lungă.
Această procedură poate avea rezultate incerte și poate cauza probleme, cum ar fi durerea, infecțiile și disfuncția erectilă.
De asemenea, există riscul de a dezvolta probleme de sensibilitate și de a avea dificultăți în obținerea și menținerea erecțiilor după operație.
Multumesc pentru raspuns
Cu mare drag.
beausingurlamasamea întreabă: