| lolitagirl a întrebat:

Salutare tuturorstraight face as avea o problema daca ma puteti ajuta...eu sunt cu un baiat din Valcea eu fiind din Bucuresti si noi ne mai certam ciondanim sad iar de data asta el zice ca chiar imi da ign.si ma lasa si chestii.pentru ca eu am o prietena foarte buna iar, ea s-a bagat in relatia dar in sens bun adica a salvat-o ^_^si el a injurat-o urat prima data mi-a zis ca nu iar dupa ca da chiar a injurat-o si vine la mine cu ceva de genubig grinami ign.nu ma meriti El are multi nervi pentru ca a dat 3Teze una dupa alta si nu stiu ce sa fac.cum sa trec peste o despartire sa ma simt bine si sa il uit cum as putea face asta?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| escroaca a răspuns:

Tu iti doresti o relatie prin "mess" asa cum e mai nou straight face; ai grija ca te'ai putea indragosti cu ajutorul messului oh go onwinking eu zk sa te bagi pe inv o perioada pe acea persoana ...si nu stiu thinking intra pe avaible dupa o perioada de timpwinking
Atunci o sa vezi dk te merita sau nu thinking

| Jeremy1 a răspuns:

Cel mai usor treci peste o desparite si, totodata, il si uiti pe fost, e sa-ti gasesti pe altcineva.

Cel mai bine ar trebui sa te orientezi catre cineva mai aproape de tine (macar sa fie si el din Bucuresti) pentru ca relatiile la distanta se strica de multe ori, iar acel baiat sa te inteleaga si mai ales sa-ti respecte prietenii.

Bafta in continuare, sa ai o viata frumoasa happy