| UrSuL3Tz a întrebat:

Salutare tuturor as avea si eu o intrebare foarte serioasa despre prezervative cu subiectul care credeti voi ca este cel mai bun prezervativ sa imi dati si numele nu numai firma cum se numeste si as vrea pentru a stimula mai mult partida in sensul cele mai mari placeri pentru a face o fata fericita, intr-un act sexual? Chear imi doresc sa stiu cu exactitate care este absolut cel mai bun prezervativ pentru "placere 100%" din Romania daca se poate sa imi spuneti, oricum pretul nu este o problema. Multumesc

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Durex, performa (rezisti mai mult)cu stiatii, puncte...toate sunt foarte bune!

| UrSuL3Tz explică (pentru Oana92):

Iti multumesc pentru raspuns, il voi lua in considerare dar inca mai astept cateva raspunsuri pentru a da fundita. Eu tot incerc sa gasesc mai exact un prezervativ nu cu scopul de a rezista intr-o partida mai mult, ci sa fie mai multa placere in sensul placut...nu ma refer chiar neaparat si la o durata mare de rezistenta.

| Oana92 a răspuns (pentru UrSuL3Tz):

Atunci Durex sensation(puncte), arouser(striatii) si pleasuremax(puncte si striatii).

| UrSuL3Tz explică (pentru Oana92):

Mersi.oricum acum cateva zile cumparasem Durex ultra thin. tongue. inca nu le-am folosit dar sper sa fie bune..adica am auzit ca sunt subtiri si asta este bine.