Ma sincer eu nu rad de tine pentru ca fiecare alege ce vrea sa faca in viata.Multi copii prosti o sa rada si o sa lase comentarii aiurea pentru ca n-au fost niciodata intr-o tara straina unde sunt travestiti etc si NU intoarce NIMENI capul dupa ei!
Pentru sexul anal trebuie sa folosesti un lubrifiant si neaparat prezervativ! Ai gasit baieti de genul asta? Eu nu pot nici sa-mi imaginez cum e sa iti placa o persoana de acelasi sex pentru ca imi plac prea mult femeile dar na cine are astfel de inclinatii probabil e ca la un cuplu normal.Bafta pe mai departe!
Din start ai dat cu nuca-n perete, cine esti tu sa-i judeci pe cei care ti-ar raspunde "la misto" si daca te dai asa vesel si libertin, de ce nu-ti rezolvi singur problemele existentiale de care te dai cu capul si mai si speri ca n-o sa ti-l spargi?
Esti o trista si o homofoba! huoo!
Sincer, mai bine ai fi partenerul activ pentru ca sexul anal doare. Exista foarte multe rispuri. Muschii anusului pot fi distrusi si se pot lua multe infectii. Te-as afatui sa mai amani sexul cu alti baieti...
E stupida intrebarea ta. Si nu din motivul din care iti imaginezi tu.
E absurd sa ceri pe net cuiva sa te invete sa faci sex.
Sexul, hetero sau gay, vine din noi si din imaginatia si dorintele noastre.
Degeaba ti se zice cand faci oral sa bagi totul in gura daca tu ai un reflux esofagian care te face sa vomiti daca faci asta.
Ia-o incet si vei capata experienta necesara pe drum, la fel ca tot restul populatiei.
Plus ca fiind barbat, ar trebui sa stii mai bine ca o femeie ce ii place unui barbat din punct de vedere sexual.