| Bogdanel27 a întrebat:

Salutare tuturor, ce părere aveți în general despre sexul oral? Sexul frumos ce supun? Ce părere aveți fetelor? Și sfârșitul anului 2023 a rămas tot tabu?
Întreb pentru că majoritatea persoanelor pe care le cunosc nu vor să recunoască și li se pare un subiect tabu.
Voi ce părere aveți?

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este delicios

| Violleta2022 a răspuns:

Sexul oral nu mai este demult un subiect tabu, doar ca este un act intim, care se face in intimitatea cuplului si pentru acest lucru nu se comenteaza cu nimeni, fiindca nu este moral, normal si nici corect sa-ti expui viata sexuala lumii, fiind problema ta proprie si personala.

Sunt mii de articole explicate despre sexul oral si cunnilingus de unde te poti informa dar niciodata, absolut niciodata nu le ceri prietenilor si cunsotintelor, informatii intime despre viata lor sexuala, ca nu-i normal si nici respectuos.
Respecta-i prietenii si intimitatea lor si vezi-ti de propria-ti viata.

| Bogdanel27 explică (pentru Violleta2022):

Personal nu am întrebat pe nimeni despre așa ceva doar că am observat și din fostele relații și acum foarte multe cupluri ce au problema asta, foarte mulți ce se dau după "deget" când aduci în discuție așa ceva
Și mai ales femeile care spun " scârbos" nu a-și face așa ceva
Spun asta pentru că avem o gașcă destul de mare și inevitabil uneori de la un subiect sau altul se ajunge direct sau indirect și acolo și toti/toate fug de subiect

| Violleta2022 a răspuns:

"Întreb pentru că majoritatea persoanelor pe care le cunosc nu vor să recunoască și li se pare un subiect tabu."

De ce ar vrea cineva sa-ti recunoasca tie?
Asta sunt intimitati care NU se discuta cu nimeni!
Nu-i un subiect tabu, doar unul de mare intimitate si asa ceva NU se comenteaza intre prieteni, cu atat mai mult cunostinte sau chiar in grup unde nu priveste pe nimeni, cum face fiecare sex acasa, cu iubita, sotia sau amantul/amanta.

Doar o persoana josnica, un gunoi, ar putea sa-si comenteze propria partida de sex, prietenilor.

Un persoana " adevarata" si verticala, nu-si va face niciodata publica viata sexuala si nu va descose niciodata pe nimeni, despre intimitatile sexuale.

Ai foarte mare dreptate, nu te gândi că noi ca și grup bârfim sau ne spunem exact ceea ce facem in dormitor, clar nu doar că cineva din grup fiind toți acolo a pus o întrebare care a sunat cam așa " bai fraților vouă cum vi se pare viața sexuală fără sex oral pentru că eu unul nu o văd iar partenera mea nici măcar nu vrea să încerce" de aici a plecat totul și ne-am apus punctul de vedere fiind toți cupluri și ea chiar nu a fost deranjată doar a știut să își spună punctul de vedere și asta a fost. Nu eu am fost cel în cauză pentru că am spus mai sus, am o relație cum nu mereu întâlnești și îi mulțumesc pentru tot ceea ce face ea pentru relația noastră.

Venind vorba de intimitate ar fi chiar culmea să întrebi sau să te intereseze ceva din viața privată a altcuiva, dar când întrebi la general despre ce părere ai nu cred că te afectează atât de tare cel puțin pe mine mă lasă rece răspund ferm" da e normal" e normal să îți vezi partenera sau partenerul fericit/ă și să ți cât de puțin cont și de dorințele ei/lui (să ne înțelegem) nu zice nimeni să încerci cum am auzit în cazuri extreme forțată sau doamne ferește mai știu eu cum acolo deja e înjositor și foarte ipocrit respectivul care își forțează partenera

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bogdanel27):

"...a pus o întrebare care a sunat cam așa: " bai fraților vouă cum vi se pare viața sexuală fără sex oral pentru că eu unul nu o văd iar partenera mea nici măcar nu vrea să încerce""

Prietenul tau este atunci un om prost, josnic, facandu-se de rusine in tot grupul, cu o asa afirmatie.
Un asemenea om daca isi discuta cu voi viata sexuala, imaginati-va ce calitate de om are, barfindu-va pe toti la rand, fiindca nu are scrupule, nici bun simt ori respect, pentru nici unul din voi.

Un om inteligent i-ar fi putut raspunde: " probabil ca nici tu nu i-ai oferit ei cunnilingus, daca nici ea nu a fost dispusa sa-ti faca oral, dar asta nu-i de discutat cu lumea de pe strada, ci strict cu parternul de sex".

| dullcat a răspuns:

Cand tu ca om esti insultat pentru asta si luat la misto, mai ales femeile care sunt etichetate drepte curve pentru orice, da, alegi sa nu vorbesti despre asta pentru ca nimeni nu doreste sa se afle in astfel de ipostaze penibile din cauza unui subiect ce tine de privat, adica numai de tine si partener/a.Treaba e simpla.E doar o alta preferinta legata de sex, care ar trebui sa fie reciproca, acolo unde exista dorinta. Poate daca ar exista mai putina nesimtire pe lume, atunci chestia asta n-ar mai fi un subiect tabu.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Înțeleg ideea și da, așa e, însă în loc de cuvântul care le desemnează pe femei in ipostaza compromițătoare, as folosi ușuratice, de moravuri ușoare, pentru o nota de decenta totuși

| Bogdanel27 explică (pentru Hyperion7):

Pentru că asta ne este educația, dar pe noi nu prea ne face nimeni curvari

| Hyperion7 a răspuns (pentru Bogdanel27):

Ba cam da.
Vezi momentele când bărbatul înșeală.

Plus de asta,sa fiu sincer,sexul oral e puțin cam dubios,de ambele părți, n-am să te mint nail biting
într-adevăr, nu contest că e dătător de plăcere, dar pentru unii poate fi chiar un coșmar, nu mai zic că unor le poate provoca chiar greață I don't want to see

Da dar asta e concepția învechită, ok nu zice nimeni să faci dacă nu îți provoacă plăcere sau macar să o faci pentru partenerul tau, dar nu poți spune că îți e greață sau rău dacă nu încerci, nu depui un minim de efort

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Bine ca doar femeile sunt usuratice si de moravuri usoare cand fac sex oral.Barbatii nu au nimic, ei sunt perfect decenti.Reciteste ce am scris, cred ca nu ai inteles.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Eu nu am zis asta,eu voiam să subliniez faptul că acel cuvânt se putea scrie altfel.
Legat de "bărbații nu au nimic",greșit!
Eu am fost insultat în așa fel și fără să fac ceva cu cineva.
Mai mult,atât femeile cât și bărbații înșeală,sa fim obiectivi acum.
In plus,eu zic că acei bărbați care își pun iubitele să facă sex oral și după le fac ușuratice,sunt niște misogini veritabili.
Dar și femeile,la rândul lor,sunt niste misandre veritabile daca fac așa ceva.
Eu am înțeles ce ai scris și ți-am zis,sunt de acord fiindcă multi misogini fac fetele de moravuri ușoare, iar ei nici măcar nu au văzut un vagin in viața realăhappy
In fine, dar ca sa fiu clar, nu zic că femeile sunt ușuratice, eu zic că ambele sexe au o implicație relativ egală când vine vorba de înșelat.

Crede-ma,nu toată lumea are stomac de fier și mai mult de atât,e normal ca nu toată lumea să fie de acord cu aceeași idee.
Atenție însă,cum ziceam și mai sus, dacă îți obligi partenera și dacă îți face sau nu, iar daca ii reproșezi ceva, să știi că ești un misoginbig grin
Cât despre chestia asta cu sexul oral, de unde ai preluat-o? De unde știi că e dătătoare de plăcere?happy

Pentru că am o relație stabilă și practicam așa ceva, suntem un cuplu foarte deschis și suntem pe aceiași lungime de undă, și eu și partenera preferam să avem o relație bazată pe încredere, seriozitate, sinceritate și dragoste

Atunci e ok, însă nu toate relațiile sunt așa sănătoase precum a voastră și de aia si-ti zicbig grin

Tocmai asta este ideea, de ce nu? Pentru că majoritatea o facem dar foarte mulți se abțin sau le este frică de a încerca ceva nou

| J0B0MAT a răspuns:

Aceeași părere dintotdeauna. Băieții vor, dar condamnă fetele care fac asta.La fete nu e ipocrizia asta.
E un subiect tabu tot din cauza celor care condamnă și etichetează greșit, la fel cum sunt priviți în general cei din lgbt.

| Hyperion7 a răspuns:

Ca băiat îți spun că se poate și fără sex oralbig grin

| Emma30555 a răspuns:

Sexul oral nu este subiect tabu dar nici nu se comentează fiindcă este ceva ce tine de intimitate. Sexul oral este o normalitate pentru marea majoritate a populației

| Bogdanel27 explică (pentru Emma30555):

A-și vrea să cred și eu la fel dar foarte multe persoane au probleme in cuplu așa tind să cred.
Pentru că foarte mulți se vaită și online și în viața de zi cu zi

| LordCristobal a răspuns:

Nu cred ca este un subiect tabu.Sexul oral e o chestie foarte faina care ofera placere ambelor parti.

| Bogdanel27 explică (pentru LordCristobal):

Sunt de acord cu tine doar că foarte mulți se ascund fie de sex feminin sau masculin

Întrebări similare