Trateaz-o cu indiferenta fetele urasc asta. Cu cat ii arati ca nu iti pasa, cu atat ea o sa vina la tine mai mult. Eventual poti sa stai mai mult cu o fata si ea sa afle, va fi foarte geloasa si o sa te vrea inapoi. asa isi va da seama cat de fraiera a fost si ca tine la tine Ai grija sa nu o ranesti
Da baga putina indiferenta poate face ceva si in timpu asta te mai gandesti si tuh. daca nu vb cu ea deschis cheamo undeva e clar te place dar poate nu vrea sa fie ranita sau o fi auzit ceva urat despre tine cine stie:X
Eu zic sa te porti mai indiferent cu ea si asa va veni ea la tine.Am trecut si eu prin asta si baiatul pe care nu-l placeam si el ma placea facea pe indiferentu si a reusit sa ma atraga . succes :*
Ignore, nu cred ca a auzit ceva rau despre mine, pentru ca mi-a spus ca sunt baiatul perfect si nu o merit. Dar a vrut sa ne despartim pentru ca nah, nu se simtea bine, dar eu as fi de parere ca ma provoaca si sper sa ii raspund provocarii. Astept raspunsuri de la fete pentru ca ele stiu mai bine. Multumesc pentru actualele raspunsuri!
Chestia e ca eu nu prea pot sa ma abtin ca sa nu intru in discutie cu ea, dar o sa incerc sa devin mai indiferent, desi imi va fi greu!
Va rog sa-mi spuneti si cum manifest aceasta indiferenta, deoarece eu stau la 8 km de ea, si nu ne intalnim prea des, dar ne vedem pe facebook sau pe mess in fiecare seara. Insa, mai ies cateodata cu prietenii, in diferite locuri, unde stam cateva zile si vine si ea. Cum as putea sa manifest aceasta indiferenta in conditiile astea?