| user123456789 a întrebat:

Salutare tuturor.Dau funda.
Vreau sa incep prin a va spune ca sunt un ratat si sunt foarte trist.
Recent iubita mea s-a despartit de mine pe motiv ca nu am fost grijuliu cu ea si ca m-am pupat cu alta dintr-o prostie.In prezent este cu altul si ma doare atat de tare vazand-o cu ala si nu stiu ce sa fac.O vreau inapoi.Nu mai sunt ca inainte cand nu e langa mine.I-am recunosut c-am fost prost si etc, spuneti-mi va rog ce sa fac. Funda!
Multumesc frumos.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat nu te pupi cu altele parerea mea nici ea nu tea iubit cu adevarat ca daca te iubea nu era cu altul, fi barbat recunoasteti greseala vad ca deja o recunosti e bine da vezi ca nu te iubeste ca e deja cu altul, asta e mergi mai departe, intrebate si tu fata asta a uitat totul? m-a iubit vreodata?

| user123456789 explică (pentru RAY):

Mi-a zis ca cica m-a durut undeva de ea, ca m-a iubit ca o proasta si mie nu mi-a pasat de ea.I-am recunoscut ca am gresit..in ultimele clipe cu ea eram putin indiferent ca aveam si eu zile/momente proaste ca orice om (neavand chef de nimic)

| RAY a răspuns (pentru user123456789):

Daca te iubea nu te lasa nu te minti sigur ala sunt vrajeli, eu nu isi scuz comportamentul tau dar daca tea iubea nu fugea la altul, banuiesc ca acelasi minciuni i spune si la altul te iubesc ca o nebuna, cand crezi in fete asa patesti mereu man

| Emilian65 a răspuns:

Vezi ce inseamna sa-ti inseli iubita? Te parasesete si te lasa cu ochii in soare.

| OldSoul a răspuns:

Fii barbat si mergi mai departe, nu are rost sa plangi dupa o fata, nu rezolvi nimic.
Tu trebuie s-o faci sa regrete ca nu te mai are, si cum poti face asta? Aratandui ca iti este bine. Nu trebuie sa-ti ceri scuze, daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te-ar fi parasit asa de usor.

| Florentina9210 a răspuns:

Fete mai sunt. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta. Las-o sa plece, intotdeauna urmeaza alta si mai buna. Asteapta!

| evelinna01 a răspuns:

Ai putea sa o contactezi si sa-i mai ceri o ultima sansa, in care sa-i demonstrezi ca regreti cu adevarat cele intamplate si cat de mult iti pasa de ea, fii grijuliu, acorda-i atentie. Daca refuza insa, e mai bine s-o uiti. Nu esti singurul, nici primul si nici ultimul care sufera dupa fosta (sau un fost) si crede ca nu o poate uita. Dar cu timpul durerea trece si intr-o zi vei gasi acea persoana cu care iti este menit sa fii, iar atunci ai sa realizezi ca toate aceste despartiri nu o sa mai conteze si ca te-ai macinat degeaba pentru ele happy

| user123456789 explică (pentru evelinna01):

Mi-a spus s-o uit. mai merita sa fac ceva in cazul asta?

| OMFGConrad a răspuns (pentru user123456789):

Da, cel mai înțelept lucru pe care poți să-l faci, uit-o!

| evelinna01 a răspuns (pentru user123456789):

Eh atunci uit-o. Nu te mai gandi la ea, mai mult rau iti faci. Sunt atatea fete frumoase cu care te poti intelege minunat. Insa data viitoare nu mai insela. Te simti atras un pic de alta -> ia-ti gandul de la ea. Sau desparte-te de actuala si apoi esti liber sa faci ce vrei.

| Parker_Kip_1997 a răspuns:

Trebuie sa faci ceva maret, arata-i ca o iubesti, totusi nu cred ca o sa mearga, din moment ce te-ai pupat cu alta inseamna ca de ea nu ti-a pasat ori ca ai fost intr-o stare de betie.
Fa ceva mare si recupereaz-o.

| user123456789 explică (pentru Parker_Kip_1997):

Chiar imi doresc sa fac ceva 'mare' precum spui tu, dar ce?