| Andrei10_2023 a întrebat:

Salutare tuturor happy (Dau fundita celui mai bun raspuns!)

Am 15 ani si m-am gandit si eu in sfarsit sa imi incep prima mea relatie de dragoste (adevarata)! Eu de obicei sunt mai timid oh go on. Nu am mai sarutat o fata pana acum niciodata :-s, si nu prea stiu cum sa incep prima oara. Cum ar trebui sa comunic cu ea prima data?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Oricat de timid ai fi,va trebui sa vorbesti, nu? Fetele nu mananca oameni, nu te teme.Zambesti frumos,marturisesti ca nu prea iti gasesti cuvintele,si incepi sa intrebi.Ce-i place,ce nu-i place,ce muzica asculta,ce filme ii plac,daca ii plac animalutele,cu ce se asorteaza mai bine tricoul tau,ce culoare prefera...
Nu e nevoie s-o saruti din prima, daca totusi vrei, te apropii insesizabil de ea in timp ce vorbeste ca si cum vrei s-o auzi mai bine...Pe urma,nu-i nevoie sa-ti mai spun, cred.Ah! sa te duci cu o floare in mana! Una care nu are spini si miroase frumos! O floare!
Mult, mult noroc!

5 răspunsuri:
| Andrei10_2023 explică:

Multumesc greece happy. Desi eu sunt cam, cum sa-i zic thinking mi-e tare frica ca daca o intreb lucruri din astea, poate rade de mine si atunci eu ma "timorez" si numai stiu ce sa zic, raman blocat straight face.
Si in legatura cu sarutul, am avut ocazii desi mi-a fost frica sa nu fac ceva gresit... nu prea stiu sa sarut :-s sad.

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

N-o sa rada si,daca chiar rade,intreab-o simplu "de ce razi,ce am spus?",si o sa-ti spuna, nu-i nevoie sa te timorezi, o sa radeti impreuna.Calm si degajat,fii tu, tu insuti, nu-i nevoie de altceva!

| Andrei10_2023 explică:

@PrettyDollRock, am zis eu ceva de sex thinking

@greece12, ai o fundita de la mine tongue. Multumesc!

| Skyring a răspuns:

Greece12 a zis bine happy si chiar daca uneori vei face ceva mai aiurea putin si va rade, nu te rusina. poate nu o face cu rautate si incearca sa razi si tu. fi calm si multa bafta happy