In niciun fel. lasa-l balta. Ai putina demnitate, respect fata de tine si lasa-l sa se duca. din comportamentul lui reiese clar ca isi bate joc de tine, nu te respecta, iar de iubit nici nu se pune problema. nu te amagi si minti singura continuand o astfel de relatie.
Incearca sa ai o dictutie cu el fata in fata, serioasa mai intai si daca, continua cu astfel de comportament gaseste-ti unul care sa te pretuiasca.
Pai poti sa iti faci un id de mess cu un alt nume gen dulcica bla bla si te dai drept o fata frumoasa si il intrebi daca vrea sa fie cu tine si daca zice da asta e te desparti de el daca zice nu inseamna ca doar trece prin o stare mai proasta si trebuie sa astepti unpic sper sa te ajute sfatul meu
Cel mai bine e sa fii indiferenta.Eu una nu as suporta ca iubitul meu sa ma minta.Incearca sa-l ignori putin.Adica cand iti spune sa intrii pe net, spune-i ca nu poti ca esti ocupata cu ceva sau vezi tu ce.Iesi afara cu prietenele, nu-l cauta..lasa-l sa te caute doar el.Reactioneaza cu calm, fa-te dezinteresata, asa cum e el.Fii rece,iar cand iti spune ca te iubeste, spune-i ca iubirea se demonstreaza nu doar se zice. Daca vezi ca continua la fel, pune punct, Sunt suficienti baieti, crede-ma:*
O idee asemanatoare ca a lui Mihai_Mircea_1999.Iti faci un alt id dar nu te dai direct la el. Vorbesti cu el sa zicem 1 ora inventezi cate un lucru 2, mai povestiti..si apoi il intrebi daca este in relatie cu cineva.Si daca da, ii spui sa-ti povesteasca mai multe despre fata"respectiva" si vezi ce parere are despre tine.(apropo sa faci asta intr-un timp cand ai un alibi bun, sa nu-i treaca vreo idee prin cap ca esti tu.)Cea mai buna metoda, vezi ce crede despre tine si daca recunoaste ca este intr-o relatie cu tine.Ps: sa folosesti un alt limbaj(nu cum scrii tu, fara fete care le folosesti etc.