| Kevin45674940 a întrebat:

Salutare tuturor
După o relație de aproximativ 4 ani, având ca rezultat o sarcina, in urma mai multor certuri nu neaparat serioase și gelozii logodnica mea a luat decizia sa plece.
Menționez ca in mare parte conflictele au fost legate de implicarea părinților in relația noastra
Am considerat ca cel mai bine ar fi sa mediatizez cumva cazul pana nu este prea târziu moment in care m-am lovit de violenta verbala și aproape și fizica din partea familiei acesteia
Am decis sa continuam relația deși in acest moment locuim separați.
I-am propus sa ne mutam in chirie, pentru a evita orice fel de implicare din partea lor însă spune ca își dorește sa rămână acolo cu ei și sa stam așa un timp (pentru ca ai ei nu vor sa ma mai vadă )
Ce îmi recomandați sa fac?
Care sunt șansele sa pot fi aproape de bebeluș după naștere?
O iubesc foarte mult și pe ea și nu as lua in calcul separarea definitiva

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inchiriaza-ti o casuta si da-i adresa, spunandu-i ca o astepti acolo cu copilasul vostru.
Probabil vrea sa vada cat de serios vorbesti si cat de barbat esti, daca esti capabil sa iei decizii singur.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate-i vremea sa o iei de mana si sa va casatoriti legal, ajunge cat ati stat logoditi 4 ani, mai ales ca aveti un copil impreuna, poate de aici si decizia ei sa te paraseasca cand vede ca tu nu faci nimic pentru situatia voastra incerta.

| Madaxo97 a răspuns:

Este clar ca ea a ales deja, prefera sa stea cu mami si tati decât cu tine, ceea ce înseamnă ca nu pune mare preț pe relație, iar cel mai rău e ca te ține departe de copil, chestie pe care nu ar trebui sa o accepți. Nu știu ce a fost între voi, dar dacă crezi ca se mai poate repara ceva, soluția este sa vorbești cu ea serios, să o pui sa ia o decizie, ori vine cu tine cu chirie, ori își alege părinții in locul tău. Dacă alege părinții, înseamnă ca nu te iubește.

| Kufu95 a răspuns:

Eu nu cred că se va termina cu bine, din moment ce a aspus că vrea ca tu să rămâi departe de ea. Păcat de copilaş că va trece printr-o asemenea greutate.