Ce legatura are gelozia cu familia ei?
Aici tu trebuie sa raspunzi.
O ceri de nevasta, aratandu-i intentiile tale de a intemeia o familie alaturi de ea.
Cauti o chirie, te interesezi de preturi aparatamente si garsoniere si posibilitati de contractare a unui credit imobiliar (Prima Casa). Pt ca vor apare intrebari si trebuie sa ai raspunsuri.
Pt inceput va luati ceva micut, pentru ca copilul va dormi cu voi. Abia dupa 3-4 ani copilul are nevoie de camera lui.
Am cerut o de soție in urma cu ceva timp, stabilisem pana si o data a căsătoriei, eveniment amânat tot de familia ei pe motiv ca ce, sunt atâția copii care se nască fără părinți căsătoriți
Nu pot crede asta. Orice parinte isi doreste sa-si vada fata casatorita si la casa ei. Nu sa faca copii din flori.
Mai incearca, nici nu trebuie sa stie familiile voastre!
Sa stai 4 ani langa "logodnica", o mai lasi cu burta la gura si tu tot nu faci pasul important, cred si eu ca fata te-a lasat singur o perioada, poate iti vine mintea la cap.
Dar se pare ca tu copilaresti in continuare.
4 ani de asteptare, ba inca a asteptat prea mult! I-ai pierdut timpul!
Copilul a fost o decizie comuna. Pana la momentul in care i-a permis mamei ei sa intervină in relație mai mult lucrurile erau minunate
Este clar ca ea a ales deja, prefera sa stea cu mami si tati decât cu tine, ceea ce înseamnă ca nu pune mare preț pe relație, iar cel mai rău e ca te ține departe de copil, chestie pe care nu ar trebui sa o accepți. Nu știu ce a fost între voi, dar dacă crezi ca se mai poate repara ceva, soluția este sa vorbești cu ea serios, să o pui sa ia o decizie, ori vine cu tine cu chirie, ori își alege părinții in locul tău. Dacă alege părinții, înseamnă ca nu te iubește.
El e cel care trebuie sa ia o decizie, dar e prea imatur sa priceapa.
Eu nu cred că se va termina cu bine, din moment ce a aspus că vrea ca tu să rămâi departe de ea. Păcat de copilaş că va trece printr-o asemenea greutate.
Emogirlhere1469 întreabă: