Inchiriaza-ti o casuta si da-i adresa, spunandu-i ca o astepti acolo cu copilasul vostru.
Probabil vrea sa vada cat de serios vorbesti si cat de barbat esti, daca esti capabil sa iei decizii singur.
Poate-i vremea sa o iei de mana si sa va casatoriti legal, ajunge cat ati stat logoditi 4 ani, mai ales ca aveti un copil impreuna, poate de aici si decizia ei sa te paraseasca cand vede ca tu nu faci nimic pentru situatia voastra incerta.
Este clar ca ea a ales deja, prefera sa stea cu mami si tati decât cu tine, ceea ce înseamnă ca nu pune mare preț pe relație, iar cel mai rău e ca te ține departe de copil, chestie pe care nu ar trebui sa o accepți. Nu știu ce a fost între voi, dar dacă crezi ca se mai poate repara ceva, soluția este sa vorbești cu ea serios, să o pui sa ia o decizie, ori vine cu tine cu chirie, ori își alege părinții in locul tău. Dacă alege părinții, înseamnă ca nu te iubește.
Eu nu cred că se va termina cu bine, din moment ce a aspus că vrea ca tu să rămâi departe de ea. Păcat de copilaş că va trece printr-o asemenea greutate.