Un sfat de la cineva patit. Nu te intoarce la cineva de care te-ai separat chiar daca tii la el. Nu o sa fi e mai ok. V-ati separat o data o sa se intample si a doua oara. Nu iti pierde timpul cu persoane care nu merita draguta.
Te-a deblocat, considerand ca nu mai prezinti nici un pericol pentru el.
Nu te sfatuiesc sa-l cauti, pentru ca, o relatie care nu a mers inainte, nu va merge niciodata.
Ai bun simt si da-i pace, daca nu vrei sa te blocheze din nou.
Salut! Eu de 15 zile m-am despartit de iubita dupa o relatie de 7 luni. mi-a dat block peste tot. si as vrea sa reiau legatura cu ea s-a ne impacam sau sa fim din nou prieteni. si cred ca exu tau acelasi lucru vrea.
Ai dreptate. Doamne fereste sa renunti la orgoliu imputit 5min si sa il cauti tu. Sfarsitul lumii.
De ce nu este bine sa-l cauti tu prima?
Ba chiar este foarte bine daca inca il iubesti.
Ce poate iesi rau? Iesiti la o intalnire, vedeti daca ar mai merge ceva.
Poate a fost doar o problema de comunicare sau neintelegere.
Spune-i deschis tot ce simti.
Eu cred că ar trebui să mă contacteze el primul. Eu nu am greşit cu nimic. El a luat aceasta decizie. Chiar daca îl iubesc nu o să-l mai caut niciodată.
E posibil să-și dorească să reluați din nou legătura. Poate încă mai este interesat de viața ta personală și de-aceea te-a deblocat. E doar alegerea ta dacă decizi să-l contactezi sau nu, dar cred că ar fi mai bine să aștepți să o facă el, să nu fi dezamăgită după. Iar dacă nu o va face, cred că pur și simplu ar trebui să treci peste. Mult noroc!