| Carmina99 a întrebat:

Salutare tuturor! Fostul meu iubit m-a deblocat pe Facebook după o lună şi ceva de la despărțire. Credeți că el vrea să reluăm legătura? Eu încă îl mai iubesc, dar ştiu că nu este bine să-l caut eu prima.

Răspuns Câştigător
| andrenein a răspuns:

Un sfat de la cineva patit. Nu te intoarce la cineva de care te-ai separat chiar daca tii la el. Nu o sa fi e mai ok. V-ati separat o data o sa se intample si a doua oara. Nu iti pierde timpul cu persoane care nu merita draguta.winking

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te-a deblocat, considerand ca nu mai prezinti nici un pericol pentru el.
Nu te sfatuiesc sa-l cauti, pentru ca, o relatie care nu a mers inainte, nu va merge niciodata.
Ai bun simt si da-i pace, daca nu vrei sa te blocheze din nou.

| Sofer a răspuns:

Salut! Eu de 15 zile m-am despartit de iubita dupa o relatie de 7 luni. mi-a dat block peste tot. si as vrea sa reiau legatura cu ea s-a ne impacam sau sa fim din nou prieteni. si cred ca exu tau acelasi lucru vrea.

| Endoryus a răspuns:

Ai dreptate. Doamne fereste sa renunti la orgoliu imputit 5min si sa il cauti tu. Sfarsitul lumii.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

De ce nu este bine sa-l cauti tu prima?
Ba chiar este foarte bine daca inca il iubesti.
Ce poate iesi rau? Iesiti la o intalnire, vedeti daca ar mai merge ceva.
Poate a fost doar o problema de comunicare sau neintelegere.
Spune-i deschis tot ce simti. happy

| Carmina99 explică (pentru MademoiselleCosmina):

Eu cred că ar trebui să mă contacteze el primul. Eu nu am greşit cu nimic. El a luat aceasta decizie. Chiar daca îl iubesc nu o să-l mai caut niciodată.

| Clytia a răspuns:

E posibil să-și dorească să reluați din nou legătura. Poate încă mai este interesat de viața ta personală și de-aceea te-a deblocat. E doar alegerea ta dacă decizi să-l contactezi sau nu, dar cred că ar fi mai bine să aștepți să o facă el, să nu fi dezamăgită după. Iar dacă nu o va face, cred că pur și simplu ar trebui să treci peste. Mult noroc!