Man daca nu esti sincer si iti iei inima in dinti si ii spui ce simti esti degeaba nu mai am ce sa zic m-am saturat de oameni care se fac pipi pe ei de frica nu e normal. vorbesti cu ea si ii zici. daca nu vrea asta e va trebui sa regandesti situatia. dar cel mai probabil ii place si ei. daca pana in punctul asta n-are sentimente pentru ea nu mai ai ce "joc al flirtului" sa faci ca e degeaba.
si totate argumentele cu frendzoine e o prostie gogonata
Fii sincer cu ea si intreab-o asa cum o faci, aici, pe forum, pentru ca ai toate sansele sa ii placa si ei de tine si sa aprecieze sinceritatea ta.
Salut!
Personal, nu salut ideea de friends to lovers. Strici o prietenie frumoasa.
Insa, sansele sa va mearga bine sunt mari. In general, intre prieteni, va cunoasteti destul de bine ceea ce e un avantaj.
Subtilitatea este cheia. Nu te grabi sa tragi cu arcul. Apropie-te din ce in ce mai mult. Nu iti planifica nimic, dar nici nu lasa totul la intamplare.
Cand te astepti mai putin, se va intampla magia.
O seara buna!
Pffff! Asta e cel mai enervant lucru, sa iti faci o prietena cu gandul ala (Doar prieteni, nu vom avea o relatie, nu pe dracu) asa am fost si eu acum 3 ani, uite aici:
Nu-i spune ca o placi sub nici o forma daca chiar vrei o relatie cu ea! Trebuie sa faci jocul flirtului, in timp ce vorbiti privesteo adanc in ochi, incepe sa o mai si imbratisezi, pupi pe obraz, mangaiat(nu ca un pedo ci ca un iubit) scoate-o in oras seara iar la sfarsitul serii i spui tu o poveste de 2 lei din 3 cuvinte... Sper ca te-am ajutat! A da daca te intreaba daca o placi spune-i asaaca ti-as spune DA s-ar termina prea repede bine sau rau dar s-ar termina daca ti-as spune NU ar continua prea mult deci iti voi spune DU TINE MINTE! JOCUL FLIRTULUI BATE ORICE! Daca se enerveaza spune-i ca o placi (asta daca nu vrei bataie).Pa