| Stonehard a întrebat:

Salutare tuturor! Intrebarea se adreseaza doamnelor. Daca s-ar putea sa raspunda cat mai multe, le-as multumi. Treaba sta asa: sunt un barbat casatorit, am 35 de ani, sotia mea are 36. Eu ador sa-i fac sotiei mele sex oral. Nu astept nimic in schimb, sa nu intelegeti gresit. Mie imi place la nebunie sa ii fac. Problema mea este ca ei nu ii place sa ii fac. Ma lasa doar pentru ca imi place mie, si asta se intampla rar. Port barba...sa fie asta problema? Am cerut la inceputul postarii mele, sa raspunda cat mai multe femei, daca se poate, pentru a-mi da seama. Doamnelor/domnisoarelor, va place sa primiti sex oral? Rog mistocarii sa se abtina, chiar nu am nevoie de pareri la misto. Multumesc!

11 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Și nevasta mea e la fel. Nu ii place.

| Floridori a răspuns:

Da, exista femei carora nu le place sa primeasca sex oral.
Eu, de exemplu.Si tine cont de faptul ca am avut relatii atat cu barbati, cat si cu femei sau persoane trans, deci sunt o persoana deschisa si nu mi se pare nimic anormal in aceasta activitate sexuala.
Si nu numai ca nu imi place, dar daca se intampla sa las sa se petreaca si acest eveniment, imi piere instant tot cheful.Deci este un turn-off total pentru mine.

Desigur, barba poate fi o problema majora in acest caz si mai conteaza si ce "tehnica" folosesti. Daca esti genul care sa calculeze fiecare miscare si sa faca ce a vazut in filmele pentru adulti, atunci si asta poate fi o problema.

Singura modalitate de a afla care este problema reala, ar fi ca sotia sa fie sincera cu tine.Nu am idee daca este o persoana careia pur si simplu nu ii place (ca mine, de exemplu), sau o deranjeaza barba ori modul in care iti etalezi tu cunostintele in sexul oral.

| helpforyou a răspuns:

Desigur ca barba poate fi o problema. Trebuie sa o intrebi ce nu este in regula a ai oferi un oral?

Poate sa fie si doar faptul ca a fost crescuta intr-un anumit fel si atunci se prea poate sa fie o bariera emotionala.

| Stonehard explică (pentru helpforyou):

Am discutat, pur si simplu nu ii place senzatia respectiva. De aceea intrebarea era adresata doamnelor/domnisoarelor, pentru a vedea daca mai sunt femei care detesta sa primeasca.

| helpforyou a răspuns (pentru Stonehard):

Pai daca " pur si simplu nu ii place senzatia respectiva" cred ca nu mai este nimic de facut. pur si simplu suntem diferiti. Trebuie sa accepti asta.

| Stonehard explică (pentru helpforyou):

Sincer nu am nevoie de consiliere. Iti multumesc oricum. Cautam pareri de la alte femei.

| helpforyou a răspuns (pentru Stonehard):

Nu era o consiliere ci o concluzie clara.

| iulia0514 a răspuns:

Da există femei cărora nu le place la fel cum există și bărbați cărora nu le place sexul oral! Tu ar trebui să ai o discuție sincera cu soția ta sa vezi ce anume nu îi place, doar ea îți poate da un răspuns concludent și desigur tu va trebui să fi atent la ceea ce-ți spune pentru a o putea satisface e valabil și în cazul ei și tu trebuie sa îi spui ce îți place și ce nu pentru a fi amândoi satisfăcuți! Comunicarea e cheia!

| Hypefox a răspuns:

Barba nu este o problema daca este moale.
Daca ea ca femeie are complexe sau o iei pe nepregătite si poate nu și-a facut un dus chiar atunci sau nu o asiguri ca e frumoasa, ca este totul okay, nu are cum sa se simta in largul ei si sa te lase cu limba acolo. Căci noi ca femei ne întrebam prea multe in timpul actului si uitam sa profitam de acesta cum trebuie.
Cum ar fi, poate ea crede ca poate miroase sau este prea uda si nu vrea sa te lase sa lingi practic tot ce e acolo sau cine știe. Poate are stima de sine scăzută si nu se simte bine in pielea ei. Te-ai intrebat vreodată asta? Sau este ea o femeie căreia ii place cum arată, are încredere in ea si poate preia chiar ea ștafeta si partida o inițiază ea. Daca nu o face e djn cauza stimei scazute.
Si daca ea e complexata este clar ca nu-i place, căci in loc să-și lase corpul relaxat si sa profite de senzație, nu poate absolut deloc.
In acelasi timp depinde si de femei, personal ma confrunt cu aceeași treaba si in acelasi timp pe lângă faptul ca nu pot profita din cauza gândurilor excesive, parca e si ceva ciudat cand partenerul face asta. E o senzație destul de diferita la noi sau poate trebuie combinata cu un joc cu degetele.
In orice caz, Intreab-o ce ii place si in acelasi timp sa se deschida să-ți zica si ce nu-i place si de ce nu... Asa sigur se poate ajunge sa va înțelegeți.

| Allhambra a răspuns:

Ca să îți răspund strict la subiect, da, există femei cărora nu le place să li se facă sex oral. Zona lor clitoridiană e atât de sensibilă încât nu suportă atingerea directă.
Depinde acum și cum îi faci tu sex oral. Pentru că, la genul ăsta de femei, chiar și o apăsare cu limba poate genera o senzație atât de puternică încât devine insuportabilă, ceea ce creează disconfort.
Încearcă data viitoare să fi extrem, extrem de finuț, ca un fulg, și vezi dacă se schimbă ceva.

| Luciztx a răspuns:

Ai limba groasa