Sa nu faci prostia sa-i spui ca il iubesti inainte sa te convingi ca te place. Pune pe cineva sa intrebe daca ii place de tine. Uite-te insistent in ochii lui.
Dar daca vrei sa ii spui da-i druml, e viata ta, nimeni nu poate sa ti-o controleze.Dar parerea mea e ca mai bine sa te convingi ca si el simte ceva pentru tine sa nu fii dezamagita.In plus daca afla ca il placi isi poate bate joc de tine
Numai bine
fundita?
Parerea mea ar fi sa ii spui, stiu ca nu este usor dar decat sa suferi in tacere mai bine sa stii daca si el simte ceva, sau daca ar vrea ca in viitor sa aveti o relatie.Succes!
Pai treci pe langa el cu o cate in mana si o scapi in fata lui va aplecati amandoi dupa ea si atunci vorvesti cu el
Salut! Nu vad de ce nu ai vb cu el. Banuiesc ca nu mananca fete, vb cu el si spune-i deschis. Poti sa faci si altfel, sa-i dai de inteles unele lucruri. Acum, tu alegi. Succes
Buna pai cred ca cel mai bine ar fi daca ai vb cu el ca poate cinestie aveti aceleasi sentimente unul fata de celalalt
Sti.in fata e greu sa vb cu el pentru ca te`ar putea crede fraiera sau mai rau.Vb cu el pe mess asta cred eu. Succes:*
anonim_4396 întreabă: