| AndreiFetish a întrebat:

Salutare tuturor ma numesc andrei si am o pasiune pentru picioarele fetelor, mai ales fetelor care poarta imbracaminte transparenta(dressuri, colanti, strampi)vreau sa va intreb daca mai exista cineva pe aici care are aceasta fantezie? Cine vrea sa vorbim pe messenger sa imi dea un mesaj privat

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Fetish-ul cu privire la picioarele femeilor şi în general atracţia pentru picioarele femeilor e o fantezie chiar foarte larg răspândită în rândul bărbaţilor.
Cu siguranţă nu eşti singurul.
Acum, dacă te-apuci să fluieri femei pe stradă şi să pipăi picioarele tuturor femeilor ce-ţi ies în cale, ai o problemă dar, în general, atracţia pentru picioare nu este chiar deloc neobişnuită.
Şi mie-mi place să-i pup picioarele prietenei mele şi să i le strâng în braţe. Pur şi simplu îmi plac.
În fond, nu-i frumos ce-i frumos e frumos ce-mi place mie.
Noroc.

8 răspunsuri:
| koshmarul a răspuns:

Frumoase sunt picoarele da mai frumoase gogoshelele din piept. numa daca ma gindesc mi se intind pantalonii, cind ma gindesc cite fete se mansturbeaza,,, in loc sa vie pe la mine prin vizita. id: p_pekea@yahoo.it

| GuessWho_8607 a răspuns:

Andrei si Tilica, vreau sa va spun ca sunteti facuti unul pentru celalat.pff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

tu ca tu dar eu, dupa ce se dezbraca de ele, uaaaau, mama ce tremurrrr, imi place sa le adulmec, dar numai pe cele cu port jartier nu si cele care sunt chilot, acum nu ca nu mi-ar placea si mirosul de pasarica dar daca a facut un pirt ce mai mirosim? ca-mi vine sa pling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunteti normali laughing

| KaterinaAnonimoskvici a răspuns:

Uite de asta nu puteti fi intelesi! Andrei, pe bune, chiar nu stii ca daca nu te duce capul sa faci sex, merge si cu mana? Dragilor, dar exista site-uri. God!

N-am zis-o cu suparare, baietiwinking.

Andrei,sunt fata, nu ar trebui sa te iei dupa parerile mele, oricum difera mult de ale talewinking

| AndreiFetish explică:

Ballerina poate ca si tu cand te imbraci in ceva mai mult pe tine poate ca nici nu iti dai seama cati baieti se uita dupa picioarele tale si cine stie ce isi imagineaza cu ele