anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor, mai am o problema măricică la care vreau puțin să îmi dați o mana de ajutor.
Problema suna in felul următor:
La începutul clasei a 5-a, m-am întâlnit cu o persoana, văzând acea persoana in ochi, m-am îndrăgostit instant de ea și acum nu îmi pot lua gândul de la ea, acea persoana e căsătorită și are doi băieți (nu va interesează așa ceva) nu vreau să spun cine e acea persoana deoarece TPU îmi va bloca întrebarea, dar eu chiar am mare nevoie de ajutor, am mai văzut astfel de întrebări aici dar la toate erau răspunsuri urâte, așa că va rog frumos sa îmi acordați o mână de ajutor!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kiran a răspuns:

Este casatorita + 2 copii. esti sigur ca vrei sa incepi un flirt cu o persoana in acest mod? Ai pierdut momentul si nu cred ca iti convine sa cresti copii altora.
Inlocuieste respectiva persoana cu altcineva si ataseaza-te de ea. sigur va intra in "viata ta" o persoana la care sa tii. si nu mai spune nimanui ce ai spus azi. nu toti / toate inteleg dorintele umane

| DenisJinga a răspuns (pentru Kiran):

Cred ca ati ratat partea in care domnul spune ca este clasa a 5a happy

| anonim_4396 explică (pentru DenisJinga):

Eu sunt din clasa 8-a

| Kiran a răspuns (pentru DenisJinga):

"La începutul clasei a 5-a" xD

| iKOSTIN a răspuns:

Vorbeste cu taicatu poate iti cumpara o papusa silicon sau un vagin masturbator sa iti satisfaci nevoie astea de clasa a 5-a?