Trebuie sa o intrebi direct daca vrea sa fie gagica ta altfel nu merita sa iti pierzi iluziile cu ea, eu am ani grei de singuratate dupa mine si cand una e interesata in mine sau in alt tip e mai insistenta, da multe semne ca sa fie cu el ba incepe conversatia si vorbeste mult, il suna, vrea sa iasa cu el. Dar asa sa te ti dupa ea nu merita, banii vorbesc in ziua de azi
Salut!
Părerea mea ar fi să continui în acest ritm dar încearcă să nu mai fii chiar așa de îndrăzneț, las-o și pe ea să facă primul pas! Continuă să vorbești așa o perioadă și apoi întreab-o dacă vrea să fie cu tine. Din punctul meu de vedere nu ai greșit cu nimic, chestia cu pupicu poate a fost spus în glumă.
Oricum, baftă cu ea.
Numai bine!
Dar nu da de ea
"@CiprianG mai las-o o zi doua si mai dai un mesaj. daca nu te baga in seama, next. daca te placea iti raspundea
Esti prea disperat omule. ai o "dragoste" de aia de 14 ani. numai aia dau refresh la pagina de fb la fiecare 5 secunde ca sa vada daca au primit un mesaj nou. relaxeazate, amintesteti sa respiri. poate fata are probleme, sau pur si simplu nu are chef de nimeni, se mai intampla. nu de arunca asa cu capul inainte. ia-o mai incet. fetelor le plac baietii distanti nu astia morti dupa ele, chiar daca mint ca de aia vor.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Sincer nu știu ce să fac. Ieri a spus că astăzi mă va suna, însă nu m-a sunat. I-am lăsat un mesaj pe facebook, însă nu mi-a răspuns.
Voi îmi spuneți că sunt „îndrăzneț", „disperat", iar alții îmi spun că nu ar trebui să las timpul să treacă și să fiu puțin mai cu „tupeu".
Mâine, voi încerca să merg la ea să îi vorbesc. Eu cred că și-a dat seama de intențiile mele, și dacă aș fi ceva nepotrivit pentru ea m-ar fi oprit (spunându-mi). Nu credeți?
Hei! Am citit TOT, si cred ca trebuie sa-i spui ca o placi, ca o iubesti extrem de mult.Asta as face eu daca as fi baiat.
Serios? Faza cu ~Dar nu ma pupi~? De ce a trebuit sa spui asta? Cred ca s-a speriat dar nu-o bai! Spune ce simti, si vezi cum v-a reactiona.