Da, intreaba-le exact pe cele care intr-adevar se vand.
Iar dupa parerea mea, aceasta "meserie" nu tine cont de varsta si mai ales de cea cuprinsa intre 19-24 ani. Ele nu o fac din necesitate, ci din placere.
Take care.
Vârsta prostituatelor sau a damelor de companie nu este cuprinsă doar între 19 şi 24 de ani.
Nu cred că vei găsi răspunsul pe care îl cauţi pe TPU pentru că întrebarea ta nu are sens.
Nu judeca intenţiile nimănui. Fiecare face ce îi place sau fiecare face ce îi e mai simplu.
Sunt n motive pentru care o femeie alege să fie damă de companie. nu te aştepta să găseşti una pe TPU care să îţi mai şi răspundă sincer la întrebare.
Feele astea au poveşti de viaţă uimitoare care nu le dă o altă oportunitate sau pur şi simplu asta e alegerea lor.
Judecând după vârsta pe care o ai. ar trebui să te intereseze alte subiecte.
Eu nu la asta ma refeream, ca curvele stiu de ce fac asta, asta le este profesia. Am in vedere la fetele care fug dupa baieti cu masini, bani si fite?!
Păi. ce să spun. Unele dintre ele chiar știu de ce fac asta, își urmăresc interesul, iau decizii inteligente. Dar celelalte nu fac decât să conștientizeze că de altceva nu sunt în stare așa că încearcă să își asigure un anumit viitor lipsit de griji sau poate doar distracția de moment.
Este o diferență între cele care aleargă după banii băieților călcându-și pe principii și cele care își caută un bărbat cu bani, dar nu uită să fie femei și să își pună respectul de sine în fața nevoilor materiale.
Însă te asigur că nu o să găsești una pe TPU care să vină și să îți spună sincer care îi este scopul adevărat. Sunt superficiale. asta e.
Sunt și ele parte a societăți în care trăim.
StefaniaMoraru întreabă: