Te suna pentru ca stie ca in tine gaseste un prieten, la tine gaseste un sfat bun si esti probabil singurul care o intelege Sa-ti gasesti alta fata nu am sa-ti zic pentru ca daca tu o iubesti inca pe ea nu are rost sa te "folosesti" de altele ca so uiti. Cel mai bine ar fi sa rupeti orice legatura daca tie iti face rau
Tu vrei sa te reimpaci cu ea? Dupa 2 ani si jumatate, in timpul pauzei ea si-a cautat alt iubit.Cand a aflat ca tu stii de el, tot a cautat sa se vada cu el pe ascuns.Inteleg ca te-ai atasat de ea,si ca ai mottoul"nu pot sa traiesc fara ea",te-ai implicat prea mult emotional,ai iubit-o,insa cu durere iti spun,ea te-a iubit probabil candva, insa acum nu o mai face.Din momentul acela, cand te-a inselat cu unul dintre amicii tai, nu te-a mai iubit. Daca iubesti inima nu te lasa sa faci asa ceva, sau cel putin constiinta! A trecut 1 an,nu s-a mai gandit la tine,nu te-a mai contactat decat cand avea ea nevoie de consolare si nu avea cui sa se planga? Ea nu se gandeste la tine, la faptul ca ti-a ranit sentimentele.Ce fata este asta? Iti spun eu, una care nu stie ce vrea, care nu stie sa iubeasca, care nu stie ce inseamna un om cu inima ranita.A renuntat usor la tine.Trebuie sa mergi si tu inainte,nu mai incerca sa o recuceresti, daca gesturile precedente nu i-au aprins inima, nu are rost! Gesturile romantice, sunt ultima sansa! Capul sus, nu iti trebuie o asemenea fata! Si data viitoare ai grija!
Da,e foarte frumoasa povestea dar in acelasi timp si foarte trista! Ea si-a batut joc de tine,faptul ca a mai umblat si cu un amic de al tau!
Vorbiti amandoi vedeti daca se mai poate rezolva ceva,spune-i sincer ca tii la ea,poate ar putea sa renunte la baiatul acela pentru tine,pentru ca tu o iubesti sincer, daca nu se mai poate asta e, fete sunt destule, numai tu stai si plange dupa unaCapul sus, priveste inainte, viata-i trecatoare! Cunoaste alte fete!
Poi daca ea ramane cu baiatul acela tu ar trebui sa nu-ti mai bati capul si sa mai suferi dupa ea.Sunt altii baieti pe care nici nu-i mai intereseaza fostele, vor sa le uite si tu vrei sa te impaci inapoi cu ea dupa ce-a fost a lui ala? Na doar dragostea profunda pot face astea dintr-un om, vad ca o iubesti foarte mult! Dar incearca sa ramai cu amintiri frumoase si sa-ti gasesti pe altcinevanumai suferi1:*
Va multumesc tuturor pentru sfaturile date, am o presimtire ca sfaturile voastre imi vor fi de mare ajutor... voi reveni intr-o luna, poate 2 sa va spun daca am progresat . Va multumesc inca o data. Pastram legatura prin mesaje banuiesc, acum ca sunt nou membru TPU!