| RzC_2505 a întrebat:

Salutare tuturor, recent am agatat o fata in club (mai exact de revelion) fetita asta e mai mica ca mine (16 ani); toate mergand bine si frumos cu ea primele zile(ma cauta des ma intreba tot timpul ce fac unde sunt bla bla ) si dupa vreo 3 zile nu ma mai cautat deloc, nu a mai raspuns la telefon nu a mai iesit cu mine cei drept eu cam fortzam o gluma. cum ca ea s-ar duce dupa unul cu banitongue si mereu ii dadeam raspunsuri mai in gluma mai in serios. Am primit si un mesaj de la ea in care imi zicea ca vrea 2 zile sa se reculeaga pentru ca nu stie daca vrea o relatie pentru ca nu se simte libera dar ea ar vrea sa fie cu mine... (eu in mod normal i-as fi dat viteza la copila, insa sunt f curios c a determinat-o sa actioneze asa sigh ) in alta ordine d idei ea tocmai c a iesit dintr-o relatie de 1 an jumate happy Ast rasp... Multumesc

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Buna,
In mod sigur afirmatia ta a ranit-o, chiar daca initial a vrut sa fie o gluma. Te sfatuiesc ca in viitor sa fii mai atent cu vorbele tale, intrucat fara sa vrei, poti jigni oameni.
Iar cand a zis ca vrea sa se reculeaga, a vorbit serios. Fie nu este interesata de relatie, fie si-a dat seama ca nu are rost.

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Copila? laughing Tu cati ani ai? Nu stiu daca stiai, dar fetele sunt mai dezvoltate mintal decat baietii. O fata de 16 ani, cu un baiat de 20. happy Cam asa ar fi, pentru fetele sunt mai dezvoltate mintal cu 4 ani fata de baietii.Sincer cred ca atitudinea ta a determinato sa vrea sa se reculeaga.Cum baietilor nu le plac fetele care fac glume ce "ai venit de la ea?" asa nici fetelor nu le plac glumele de genul asta din partea baietilor.Nu ai decat sa nu ma asculti, ca sunt o copila laughing... dar crede-ma ca nu e de rau ce-ti spun, si mai e si adevarat.Cred ca ar fi bine sa o lasi astea 2 zile sa vezi ce hotaraste. Daca vrea sa fie cu tine probabil nu o sa ii fie prea greu sa se decida. Iar tu nu ai decat sa nu mai faci glume de-alea.

| EuCuTine a răspuns:

Distreazate laughing)

| RzC_2505 explică:

Ei ghici c am 20 d ani... si orgoliu urla in mine, dar am invatat sa am rabdare, e prima prietena mai mica decat mine straight face si ce-i drept nu prea stiu cum sa ma comport big grin

| SteauaROsie a răspuns:

Clar,esti cazut din tren, ma intreb dupa faza cu, clubul,

maicata te a mai primit acasa?

| Klaw_5686 a răspuns:

Cred ca ori vrea sa se reculeaga...asa cum a zis ea... ori vrea in astea 2 zile sa cunoast si pe altcn!