| Nudamnume a întrebat:

Salutare tuturor.Sa incep cu inceputul:deci imi place o fata.Problema e ca de fiecare data cand incerc sa o conving ca o plac ma respinge.Nu sunt vreau obsedat, dar chiar nu stiu ce sa mai fac..Multi prieteni imi spun ca voi fi pana la urma cu ea dar nu sunt sigur de asta.Ce sa fac sa ii arat ca n vreau sa rad de ea si ca sunt sincer? Dau funda si mii de multumiri raspunsului cel mai bun!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca ea te respinge nu pentru ca nu te crede, ci pentru ca nu vrea o relatie acum?

Nu trebuie sa convingi o fata ca o placi. Trebuie sa se simta bine cu tine, si sa-i placa ei de tine in primul rand.

Daca indeplinesti astea 2 conditii, nu te mai retine nimic sa fii cu ea.

O zi placuta!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca i-ai demonstrat in fel si chip si ea stie asta, problema este ca te respinge dintr-un singur motiv:nu te place

| neutrino a răspuns:

Nu poti obliga pe cineva care nu te place sa-ti devina iubita. Tu, daca mergi pe o carare si intalnesti o baliga, calci pe ea sau o ocolesti?

| trista12 a răspuns:

Nu renunta, dar nici nu o sufoca! Nu o mai obosi cu declaratii, poarta-te frumos, indeparteaza-te putin, ai rabdare, fi politicos, prietenos... Incearca sa "dispari" din cand in cand, in felul asta o sa simta lipsa si o sa o pui pe ganduri.SA STII CA ASA M-A CUCERIT PE MINE iubitul meu, si avem 4 ani impreuna! Succes!

| pufypuf a răspuns:

Ce sa zic... daca te respinge o face cu un motiv. Ori are iubit, ori nu te place, ori ii place ei sa tragi de ealaughing)) De ce nu incerci sa fii mai indiferent cu ea, indiferenta o sa trezeasca in ea ciuda ca nu mai umbli dupa ea, nu mai bagi in seama si NU mai esti catelusul ei. Daca nu merge, e clar nu te vrea