| AndreiBm a întrebat:

Salutare tuturor, si multumesc de acum celor ce vor raspunde.
Am 14 ani si simt nevoia sa imi fac o prietena.Am mai avut pana acum cateva dar relatiile nu au durat mult deoarece mie nu mi-a placut de vreuna cat sa ma combin cu ea,lor le-a placut de mine si eu am zis sa incerc ca cine stie ce se intampla dar nimic.Aaa da, am uitat eu sunt mai timid la inceput cand cunosc persoane dupa ce ne cunoastem mai bine(minim 2 saptamani) incep sa mai imi dau drumul.
Acum cateva luni mi-a placut de o fata si ea nu era indiferenta,am vorbit pe mess,la telefon,mesaje,ne-am mai si plimbat dar incetul cu incetul atractia catre ea a scazut,un motiv fiind ca nu ne puteam intalnii prea des deoarece ea avea altii prieteni(cu care ma cunosteam,dar ma plictiseam foarte repede cu ei) si astfel ne-am racit.
Dupa mine cel mai mare defect al meu este ca sunt timid, nu ca nu m-ar placea vreo fata daca as insista.
Va rog daca puteti ajutati-ma cu niste sfaturi.

4 răspunsuri:
| Ozdogan a răspuns:

Lasa timiditatea deoparte! Fii mult mai indraznet.Din cauza timiditatii vei pierde orice fata pentru ca ti-o va lua altul de sub nas.Fa fetele sa rada, complimeteaza-le si arata-le ce simti cu adevarat pentru ele! O sa mai dai sigur in viata de asa ceva.Fii tu si nu-ti fie teama.Doar trebuie sa te simti bine in preajma fetelor.Fii mult mai sociabil incat sa atragi mai mult atentia asupra ta.Nu mai fii timid! Sigur vei gasi o fata care chiar te iubeste pentru ceea ce esti si te va intelege.Doar ai rabdare si scapa de timiditate! Bafta!

| deea1200 a răspuns:

Pai eu iti sugerez sa lasi timiditatea de-o parte si sa fi mai insistent, sunt sigura ca va functiona, fetele vor sa vada ca vrei cu adevarat sa le faci fericite!
Si nu te speria, mereu se intampla sa gasesti mai greu persoana potrivita, incerca sa gasesti interese comune mai intati ca sa va tina relatia stabila happy

| EmoGirl18 a răspuns:

Aspteapta doar cu timpul o sa gasesti o fata care sati placa si care sa te placa si ea. nu stiu ce alt sfat as putea sa-ti dau. funda? big grin

| AndreiBm explică:

Voi incerca sa scap de timiditate.
Alte sfaturi?