Pai inseamna ca tine la tine mult. gandeste-te bine daca vrei sa faci acest lucru, si ai rabdare. vorbeste cu el despre asta, dar daca el nu ti-a pomenit nimic pana acum, mai bine lasi lucrurile asa, pana vei fii tu sigura ca asta e cea mai buna alegere.
numai bine si o relatie cat mai frumoasa!
Buna nu te grabi, ai tot timpul din lume, sa stii ca ai un prieten de invidiat, multi baieti pana acum ti-ar fi cerut deja sa ai relatii cu el! probabil te va intreba mai incolo, stie ca e primul, si nu vrea sa te grabeasca! va doresc tot binele din lume si aveti grija unul de celalalt.
Mai rar un baiat ca el, lasa totul sa decurga de la sine.va veni si ziua aceea nu trebuie sa-ti impui ceva de genu:maine ne intalnim si. facem dragoste! te iubeste si te respecta si va face acest lucru cand va simti ca si tu esti pregatita, nu la insistentele lui sau a vb ca subinteles
Te cam grabesti, dar daca asa simti, incepe pregatirile necesare: analize, ginecolog, etc.
Da, ar fi ok... fata de altii care isi exaspereaza prietenele/iubitele cu chestia asta. si in plus 7 - 8 luni, mi se pare o perioada destul de bunicica...
Este cam suspect! ori este prea timid, ori nu si-a inceput viata sexuala sau e ...homo! orice baiat se gindeste la sex de la prima intilnire! dar dupa 7 luni. nimic?
Hmmm...sa stii ca nu exista o anumita perioada de timp pe care trebuie sa o respecti inainte de a face sex cu o persoana.cand te simti pregatita atunci a venit momentul sa faci pasul. poti vorbi cu el despre asta.nu neaparat direct.
E bine ca a asteptat si inca asteapta.
Nu cred ca mai e mult pana sa iti ceara sa faceti sex din moment ce voi faceti deja petting!
Nu va grabiti!
Incearca sa porti o discutie cu el despre asta. sa afli daca te vede atragatoare. eu zic ca e prea timid sa deschida el subiectul. fa un pas si vei vedea ca afli ce si cum...
Va doriti asta e evident, spor la treaba si protejati-va(prezervativ cand te dezvergineaza si nu numai atunci, MEREU)
beausingurlamasamea întreabă: