anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor!

Urmatoarea intrebare e un subiect mai amplu pe care s-ar putea discuta si mi-as dori sa am cateva dintre parerile voastre.

Long story short: plac o tipa care a avut o singura relatie de lunga durata si una de scurta durata. Se pare ca ma place si ea destul de mult, dar a ridicat un subiect sensibil in cazul in care noi ajungem sa formam un cuplu.
Ea se doreste a fi o femeie independenta si de success. Problema e ca in bratele mele se simte copil si singura ei motivatie e sa stam impreuna, doar noi doi, departe de lume, uitand de motivatia ei de a ajunge foarte sus. Asta practic, spune ea, o impiedica pe ea in viitor sa isi urmeze visul.

Ce s-ar putea face in cazul acesta, astfel incat sa ajungem sa formam un cuplu si sa o sustin si in atingerea obiectivului ei fara a o afecta faptul ca suntem impreuna si se demotiveaza?

Merci mult!

Răspuns Câştigător
| Ecaterina2016 a răspuns:

Le puteti avea pe amandoua, depinde de amândoi, de libertățile și restricțiile pe care vi le impuneți amandurora. Relația și căsătoria nu trebuie sa fie o cenzura și nimeni nu e bunul celuilalt...Eu cel puțin așa văd lucrurile.

| LovelyMan a răspuns (pentru Ecaterina2016):

Merci mult pentru raspuns, asta cautam.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Se pare că ea chiar e (încă) un copil. Mai las-o să crească, ajut-o să intre pe făgașul drumului visat de ea, și cu timpul transformă-te din funcția de părinte în cea de iubit.

| LovelyMan a răspuns (pentru mihai69):

Hm...nu suna rau, dar e posibil asa ceva?

| mihai69 a răspuns (pentru LovelyMan):

Asta doar timpul o poate spune...

| neutrino a răspuns:

In acest caz iti recomand sa nu te mai gandesti la ce va fi maine, profita de prezent, tine fata in brate si pup-o cat mai mult.

| LovelyMan a răspuns (pentru neutrino):

E un pic complicat aici. Ne vedem rar, ea are un job care o obliga sa stea plecata in delegatie prin tara si singura varianta ar fi sa merg si eu dupa ea, cu un job similar sau afaceri care sa imi permita lucrul asta. Deci, cand e sa profit, o fac din plin oricum.