anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor utilizatorilor TPU, mai am o mica intrebare la care as vrea sa raspundeti adecvat si fara glume, intrebarea e cat de dureroasa este nasterea pentru femei dar vreau sa vad ce ziceti si nu jignesc pe nimeni nu fac scam si nu este o intrebare fara sens, raspundeti va rog adecvat!?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu poti, si cu prezervativ folosit corect ai sanse de 1 % de sarcina plus se mai si rupe cateodata.Sexul a fost inventat de Creator pentru a fi practicat doar in cadrul casatoriei, cine nu e destul de matur si de responsabil sa intemeieze o familie nu merita sacaiba parte de sex, expui femeia lavun stres continuu, o exploarezi doar si cine seamana oprimare o va culege inapoi in viitor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Știi cât de strâmt este un vagin? La naștere el trebuie să se lărgească, să poate trece capul unui copil. Este oarecum elastic, dar restul este durere.

Răspuns utilizator avertizat
| sadrian46 a răspuns (pentru DracuIa):

Aceaasta este realitatea, skrboasă. Întreabă orice medic ginecolog.

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns (pentru DracuIa):

Asta e scarbos? Stiai ca marea majoritatea a femeilor fac "treaba mare" in timpul nasterii? Si arunca o privire la cum arata placenta care iese din vagin la cateva minute dupa copil? Acum nu se mai practca dar in unele culturi se manca placenta pentru a prevenii anemia postpartum, a spori cantitatea de lapte, etc. Am ramas traumatizata dupa practica pe obstetrica.

| Hammurabi a răspuns:

Uite un răspuns adecvat :
E ca și cum ai primi un șut în ouă.
De mai multe ori. (depinde cât durează nașterea)
laughing
(pentru că altfel, cum ai vrea să-ți cuantifice cineva nivelul durerii?)

| Eireann a răspuns (pentru Hammurabi):

Adica cate un sut la fiecare 10/5/3 minute timp de cateva ore (uneori chiar 40 de ore) si astea sunt doar contractile. Durerea din timpul travaliului propriu-zis in cadrul unei nasteri vaginale este asemanat cu durerea cauzata de ruperea concomitenta a mai multor oase - si asta in cazul fericit cand nasterea este fara complicatii cum sunt ruptura de prete vaginal, ruptura la nivelul cervixului, fisura de clitoris si alte zeci de probleme ce pot sa apara. Apoi este episiotomia (o taietura facuta de medic intre deschiderea vaginului si cea a anusului) pentru a preveni sfasierea in timpul nasterii. Este cusuta imediat dupa expulzie dar e oricum o rana intr-o zona sensibila. Asta vine dupa 9 Luni in care ai avut greata de dimineata, dureri De spate, picioare umflate, pofte alimentare incontrolabile si nevoia imperioasa de a urina la fiecare 10 minute. Sounds delightful!

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Nu sunt femeie și nici fata -_- deci nu am de unde sa știu eu cât de durero este naștere la o femeie sau o fată astea doar o mama cu 5 copii sau un copi poate ști cat de dureros este sa aduci pe lume un copil.

Da ca să ști sunt fel și fel de mame pe lumea asta nu toate sunt mama cu adevărat și nu mulți sunt tați cu adevărat.