Stai linistit ca nu e singura. Daca ea nu te poate vedea mai mult decat un prieten, inseamna ca nu era de tine.Vei gasi o fata de mii de ori mai buna.Doar nu te grabi. Eu ti-am spus de ideea cu obsesia pentru ca din moment ce nu te poti concentra desi stii ca nu poti avea o relatie cu ea, trebuie totusi sa inveti sa te controlezi. Iubire nu e.Crede-ma.Cand o sa gasesti iubirea o sa iti dai seama.Incearca sa iti iei gandul de la ea si sa te concentrezi la ceea ce e mai important acum.O sa o uiti tu.
Nu trebuie sa o dai in obsesie.Trebuie sa intelegi ca nu se poate. Daca iti omori timpul gandindu-te la ea nu te va face iubitul ei. Treci peste.Concentreaza-te pentru scoala si lasa fetele(macar pana treci de bac si admitere). Apoi iesi in lume ca are balta peste destul.
Eu spun sa uiti de ea...
adica exista N fete pe pamant frumoase si care cred eu ca s`ar uita la tine
Sincer sunt intr o faza asa naspa, nu vreau sa ma culc cu ea sau din astea doar sa stam impreuna mai mult, mintea spune logicul dar sufletul...
Aaa si nu e o obsesie pentru ca eu vreau sa fie fericita,chiar daca va fi cu altcineva,incerc sa ma resemnez dar a fost prima fata pentru care puteam spune ca o iubesc(aveam toate simptomele )) genunchi inmuiati,gura uscata,balbaiala, stare de neliniste, melancolie
funta pentru cele mai bun raspuns
Si nu e faza ca se uita fetele la mine, doar ca pe ea am gasit o speciala (pura, angelica din lumea asta meschina care doar bani si prostii vrea