anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor, v as fi recunoscator daca m ati ajuta :sa incepem prin a va spune ca am 18-19 ani, si nu arat rau (inaltut, destul de bine facut, invat bine, ceva bani, toate acestea ma recomanda sa fiu un baiat ok) marea mea problema este faptul ca ma implic prea mult emotional de exemplu am iubit o fata care desi stiam ca nu vrea prieten eu am incercat pana intr o zi in care m a refuzat ploticos si a incercat sa ma inteleaga. ok eu i am spus ca nu pot fi amicul ei pentru ca am o alta imagine despre ea, in fine ea a incercat sa ma faca sa ma "dezdragostesc", acum nu stiu cum sa fac sa uit de ea mai ales ca am bac si admitere si trece la scoala in fiecare zi pe langa casa mea, ma scuze daca am exagerat putin si va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

Stai linistit ca nu e singura. Daca ea nu te poate vedea mai mult decat un prieten, inseamna ca nu era de tine.Vei gasi o fata de mii de ori mai buna.Doar nu te grabi. Eu ti-am spus de ideea cu obsesia pentru ca din moment ce nu te poti concentra desi stii ca nu poti avea o relatie cu ea, trebuie totusi sa inveti sa te controlezi. Iubire nu e.Crede-ma.Cand o sa gasesti iubirea o sa iti dai seama.Incearca sa iti iei gandul de la ea si sa te concentrezi la ceea ce e mai important acum.O sa o uiti tu.

6 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Nu trebuie sa o dai in obsesie.Trebuie sa intelegi ca nu se poate. Daca iti omori timpul gandindu-te la ea nu te va face iubitul ei. Treci peste.Concentreaza-te pentru scoala si lasa fetele(macar pana treci de bac si admitere). Apoi iesi in lume ca are balta peste destulwinking.

| anuska a răspuns:

Eu spun sa uiti de ea...
adica exista N fete pe pamant frumoase si care cred eu ca s`ar uita la tine

| ikebana2 a răspuns:

Politicos *

| ikebana2 a răspuns:

Sincer sunt intr o faza asa naspa, nu vreau sa ma culc cu ea sau din astea doar sa stam impreuna mai mult, mintea spune logicul dar sufletul...

| ikebana2 a răspuns:

Aaa si nu e o obsesie pentru ca eu vreau sa fie fericita,chiar daca va fi cu altcineva,incerc sa ma resemnez dar a fost prima fata pentru care puteam spune ca o iubesc(aveam toate simptomele laughing)) genunchi inmuiati,gura uscata,balbaiala, stare de neliniste, melancolielaughing funta pentru cele mai bun raspuns

| ikebana2 a răspuns:

Si nu e faza ca se uita fetele la mine, doar ca pe ea am gasit o speciala (pura, angelicalaughing din lumea asta meschina care doar bani si prostii vrea