| Niaalexionut971020130 a întrebat:

Salutare tuturor... va cer si eu o parere. imi place foarte mult de o fata mare ca mine cu 5 ani... eu am 18. vorbim foarte mult ne mai si intalnim. voi ce credeti ar putea merge o astfel de relatie...?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece se considera ca aproape nimic nu poate fi imposibil in dragoste poti incerca o astfel de experienta indiferent de rezultatul final. Poti incerca o asemenea "aventura" fiindca nu ai nimic de pierdut decat doar de castigat chiar daca aceasta se va concretiza numai prin castigarea unei experiente deosebite de viata. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? si prietenul meu e mai mic decat mine cu aproape 5 ani si suntem de 4 ani impreuna, iar cand ne-am cuplat el avea 19 ani

| RyanGeorge a răspuns:

Salut, sigur daca si ea este de acord cu asta si depinde ce fel de relatie vreti, oricum cum spune si corbulalbrosu ai numai de castigat, si eu am fost cu o fata mai mare decat mine, eu aveam 18 ani si ea avea 25 dar relatia noastra sa bazat doar pe sex fara sentimente iubire s.a.m.d ....amandoi am fost curiosi si am incercat mi-a prins bine ba chiar am invatat multe de la ea chiar foarte multe si ma bucur si acum ca am avut tupeul acela sa ma duc la ea in ziua respectiva acum am 30 si uite ca dupa 12 ani am ramas prieteni.

| sofisis a răspuns:

Sunteti amandoi majori si vaccinati. Daca va intelegeti si vreti sa fiti impreuna, de ce sa nu mearga?

| Niaalexionut971020130 explică:

Aveti dreptate nu am nimic de pierdut... pana la urma nu este o diferenta asa mare...

| R0R0 a răspuns:

Da.
De ce nu?
vedetele sunt cu barbati cu 11 ani mai mici ca ele.

| Fretus a răspuns:

In dragoste nu conteaza varsta.Eu nu va inteleg daca o iubesti de ce nu i spui si daca zici ca vorbirti intruna mai va si intalniti e clar formati un cuplu dupa scriene ca nu ai folosit prezervativ si nusti ce sa faci laughing.