| Nevazutul a întrebat:

Salutare tuturor. Vara trecuta am inceput sa o vorbesc cu o fata pe care o cunosteam din generala, ea e cu un an mai mica decat maine. Noi ne stiam doar asa din privire si cateva vorbe schimbate prin generala. Ea a terminat liceul vara trecuta, si dupa 4-5 ani am inceput sa ii scriu. Mentionez ca in intervalul acela de ani in care a fost la liceu nu am vorbit deloc. Am vorbit,ne am intrebat ce am mai facut in acest timp etc. Ea a avut examenul de admitere la facultate,dar a fost respina din pacate (urmeaza anul acesta sa dea din nou). dupa aceea ea a mers la pregatire pentru facultate. Cum tot vorbeam,i am propus sa ne vedem.ea a fost de acord. ne am vazut,am intrebat o ce planuri are de viitor,mentionez ca imi placea de ea si atunci. in tmp ce discutam,a venit si problema despre un eventual iubit, dar ea a fost ferma si a zis ca pana cand nu va intra la facultatea anul acesta, nu vrea sa aiba nici o relatie, vrea doar sa invete. am inteles la ce se referea, asa ca am ales sa nu pun presiune pe ea. Vorbeam la 4-5 zile,ne intreabam ce mai facem,lucruri obisnuite,dar fara sa ii dau sperante ca as vrea sa fiu cu ea. eu am ales sa nu ma aiba si pe mine o povara,si al ales sa o lasa sa se axeze pe facultate. a venit Craciunul, si urma sa ne vedem intr o zi. doar ca in ziua respectiva nu m ia mai raspuns la telefon si m am gandit ca a patit ceva. lucrurile au continuat asa, nu am vorbit o saptamana si ceva. eu am intrebat o daca e bine si ea m ia raspuns sec ca e bine. apoi dupa ce eu am plecat la facultate mi a scris ca pana acum nu i am dat un semn ca as dori ceva de la ea, ca noi nu avem nimic in comun, asa ca se gandeste la interese, ca n am schitat nici un gest ca as fii interesat de ea si ca de ce nu am fost direct. mi a zis ca noi 2 nu ne potrivim, in ciuda aparentelor. mi a zis ca am plecat de nicaieri ca sa ajungem nicaieri? mi a mai spus ca m am comportat bine cu ea si imi respecta calitatile si mi a urat mult succesc pe viitor. eu i am raspuns ca am ales sa o las sa invete si sa isi rezolve problemele ei. ne am urat de bine si asta fost. eu ce sa inteleg din vorbele ei, ce a facut o sa se schimbe asa radical? credeti ca ar mai fii interesata de o eventuala relatie cu mine? va reamintesc ca in ultima discutie din nou mi a amintit ca nu vrea sa aiba o relatie pana cand nu intra la facultate. as face bine sa ii mai scriu uneori sau ma sfatutiti sa o uit. mentionez ca imi place de ea, in fiecare zi ma gandesc la ea.

1 răspuns:
| EneCristian a răspuns:

? nu duce nicaieri? ce nu duce nicaieri adica stai asa la ce naiba se astepta daca a zis ca nu vrea iubit>? poate vroia sa te testeze sa faci tu primul pas nu stiu frate mi se pare tare ciudat poate a gasit pe altcineva cine stie n-am idee ce sa faci.