| Nevazutul a întrebat:

Salutare tuturor. Vara trecuta am inceput sa o vorbesc cu o fata pe care o cunosteam din generala, ea e cu un an mai mica decat maine. Noi ne stiam doar asa din privire si cateva vorbe schimbate prin generala. Ea a terminat liceul vara trecuta, si dupa 4-5 ani am inceput sa ii scriu. Mentionez ca in intervalul acela de ani in care a fost la liceu nu am vorbit deloc. Am vorbit,ne am intrebat ce am mai facut in acest timp etc. Ea a avut examenul de admitere la facultate,dar a fost respina din pacate (urmeaza anul acesta sa dea din nou). dupa aceea ea a mers la pregatire pentru facultate. Cum tot vorbeam,i am propus sa ne vedem.ea a fost de acord. ne am vazut,am intrebat o ce planuri are de viitor, mentionez ca imi placea de ea si atunci. in tmp ce discutam, a venit si problema despre un eventual iubit, dar ea a fost ferma si a zis ca pana cand nu va intra la facultatea anul acesta, nu vrea sa aiba nici o relatie, vrea doar sa invete. am inteles la ce se referea, asa ca am ales sa nu pun presiune pe ea. Vorbeam la 4-5 zile,ne intreabam ce mai facem,lucruri obisnuite, dar fara sa ii dau sperante ca as vrea sa fiu cu ea. eu am ales sa nu ma aiba si pe mine o povara, si al ales sa o lasa sa se axeze pe facultate. a venit Craciunul, si urma sa ne vedem intr o zi. doar ca in ziua respectiva nu m ia mai raspuns la telefon si m am gandit ca a patit ceva. lucrurile au continuat asa, nu am vorbit o saptamana si ceva. eu am intrebat o daca e bine si ea m ia raspuns sec ca e bine. apoi dupa ce eu am plecat la facultate mi a scris ca pana acum nu i am dat un semn ca as dori ceva de la ea, ca noi nu avem nimic in comun, asa ca se gandeste la interese, ca n am schitat nici un gest ca as fii interesat de ea si ca de ce nu am fost direct. mi a zis ca noi 2 nu ne potrivim, in ciuda aparentelor. mi a zis ca am plecat de nicaieri ca sa ajungem nicaieri? mi a mai spus ca m am comportat bine cu ea si imi respecta calitatile si mi a urat mult succesc pe viitor. eu i am raspuns ca am ales sa o las sa invete si sa isi rezolve problemele ei. ne am urat de bine si asta fost. eu ce sa inteleg din vorbele ei, ce a facut o sa se schimbe asa radical? credeti ca ar mai fii interesata de o eventuala relatie cu mine? va reamintesc ca in ultima discutie din nou mi a amintit ca nu vrea sa aiba o relatie pana cand nu intra la facultate. as face bine sa ii mai scriu uneori sau ma sfatutiti sa o uit. Daca ii mai scriu din cand in cand imi vorbeste monosilabic, e total dezinteresata.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ar trebui sa stii cel mai bine ce sa faci, nu te poti astepta la sfaturi de la necunoscuti dupa care sa-ti faci tu viata, din ce ai scris tu se pot intelege multe...ai putea sa vorbesti cu ea pe fata nu ai nimic de pierdut, in caz ca nu ajungi nicaieri iti vezi de viata ta si asta e..nu complica lucrurile cand ele pot fi foarte simple, doar nu sunteti copii de 10 ani...

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Parca mai tin minte intrebarea asta. nu stiu de ce. In fine, cand spune " nu vreau acum un iubit, vreau sa ma masturbez singura la filme pentru adulti", ce vrea ea sa-ti transmite e "sunt o femeie confident si vreau sa-mi arati ca esti in stare sa-mi schimbi decizia, ai verde! " eu in general spun " Ohh, singura pana atunci? si pierzi toata distractia. cu siguranta trebuie sa-ti gasim un nou iubit, incepem selectia de maine, neaparat! Ce noroc ca am o fata ca tine in friend-zone" Deja i-ai dat doi indicatori de non-interes
1) O tragi catre firea ta jucausa care denota superioritate ( " Nu sunt afectat ca nu vrei iubit, nu vreau sa crezi ca eu vreau sa fiu iubitul tau, chill, sunte prea bun pentru tine, iti gasim noi un pampalau" )
2) Ai bagat-o tu in friend-zone, tot u nact de superioritate. O sa inceapa cu vrajeli " Eu in friend zone? hahaha. In fine, sa nu lasi garda jos.

Acum propun sa nu mai vorbesti cu ea si focuseaza-te pe alte fete mai misto ca ea.

| Omerta47 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Baiat gigea Love Doctor asta happy

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru Omerta47):

Multumesc, asemenea!