Stai linistit, nu esti singurul care nu are pe nimeni, sunt multi care nu au pe cineva, sunt multi virgini, si nu au murit, nu se moare din asta, toate la timpul lor, nu te grăbii ca fata mare la maritat, ca dai peste o curvă si atunci o sa regreti toata viata decizia si alegerea facută, ai rabdare si asteaptă, ca vine ziua si pentru tine.
Cred ca ar fi cazul sa treci putin peste timiditate, nu mai ai 15 ani sa fi timid sa te bagi in seama cu o fata si sa dai frau liber sentimentelor. Pe de alta parte nu mai trai cu teama ca prin sfarsitul anului fara a avea o relatie sau a face sex. Ai 23 de ani, presupun ca nu incerci relatii cu fete sub 18 ani care ar putea sa refuze. Atata timpcat te apropii de o fata, mai mult sau mai putin, te faci placut de ea, tu o placi, ea da semne ca ar vrea, unde ar fi problema sa se ajunga si la sex?! Mai mult tupeu, in sensul bun si incredere in tine.
Mi se pare foarte cunoscut textul/povestea asta. Sigur nu a mai fost postata acum vreo luna, cu mici variatii, si sub alt nume?!
Daca nu, mergi ceva in urma la raspunsurile mele si ai sa gasesti tot ce trebuie sa faci ca sa ai sanse sporite in a-ti rezolva aspectul!
Success!
Multumesc! Cand am descoperit eu acest site, era mai plin de substanta, chiar daa nu intrebai, aveai ce invata de la postarile de aici...acum vad zilnic intrebari cati cm, ca aia e marea durere in lumea asta, mai ales la 13-15 ani; chiar am si zis intr-un comentariu ca bine ca nu putem sa ne cantarim creierul, si sa innumaram sinapsele, caci de la o zi la alta, ar fi fost o scadere a cifrelor. Acum accentu e pe fizic, si desi unii incearca sa spuna altora ca nu asta e tot, se se continua aceea idee neandertaliana, ca fizu si forta e ce conteaza la barbat, iar la ea...sa placa fizic, ca are bata mai mare si poate dobor mai usor animalele pentru hrana.
Mai, nu stiu ce se intampla, parca e cineva fara somn la butoane si ne amesteca raspunsurile si rade de noi.
Eu, raspunsul care incepe cu "Mi se pare foarte cunoscut textul/povestea asta." l-am dat Lui GoldenCobra.
Nu inteleg de ce apare ca l-as fi dat lui Mussette!
Noroc!
De timiditate nu ai cum sa scapi, altii o numesc timiditate, dar odata un pisholog mi-a spus ca mai bine sa fii cu bun-simt decat un nesimtit, eu intreband-o daca este rau sa fiu timid, retras.
Si faza cu gasitul fetei e mai greu, fiindca ai niste asteptari foarte mari, nu imposibile, dar timpul nu conteaza cand stii ca o sa gasesti fata ideala. Dar totusi, incearca sa te bagi in seama cu fetele, sau daca esti coplesit prea mult de emotii, vor intra ele cu tine in discutii daca vei sta in jurul lor sau pur si simplu. Tine minte, nu e rau sa fii timid, nu e rau sa fii cine esti, nimeni nu te poate schimba, doar poti sa te prefaci ca esti alticineva si ai pe constiinta ca iti petreci viata nu ca tine ci ca un obiect care se modeleaza dupa altii, nu dupa nevoile tale.
Mult noroc si stiu ca vei reusi!