| LittleLady a întrebat:

Salutare tuturor!
Voi ce parere aveti despre sexul oral si masturbarea?
Din punctul meu de vedere sunt placute dar mi se pare stupid.Astept mai multe pareri!

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Masturbarea, blex! Mi se pare stupid ca fată să-ţi bagi diferite obiecte pe acolo. Celălalt subiect, blex!

| NinaSimone a răspuns:

Toata lumea le face.

Sexul oral ar trebui insa practicat doar intr-o relatie de lunga durata, cu un partener in care sa ai incredere si care sa fie sanatos si curat laughing

| Shammal a răspuns:

De ce ti se pare stupid, fiecare parte a corpului tau este minunata, iar iubesti cu adevarat partenerul ai saruta fiecare particica; masturbarea e o expresie de iubire fata de tine, e corpul tau, e o parte a ta e foarte frumos sa-l mangai si sa-l iubesti sub toate formele

| KDily a răspuns:

Atata timp cat nu ai un/o partener/a e buna si masturbarea cat despre sexul oral, mi se pare scarbos.

| LittleLady explică (pentru KDily):

Dar prin maturbare eu inteleg ca te pacalesti singur.Si da, sexul oral e foarte scarbos si nu stiu cine l-a mai inventat! E o tampenie big grin

| KDily a răspuns (pentru LittleLady):

Oricum o fii, e penibil!big grin

| drhotzu a răspuns:

Pai cand nu poti sa faci sex, din diferite motive (oricare ar fi ele), te multumesti cu substitute... nu? si atunci sex oral, sex anal, sex manual, sex virtual, orice numai ca sa iti satisfaci poftele sexuale... nu?

| Cristiann25 a răspuns:

Ce-ti mai place shaorma cu de toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Din punctul meu de vedere reprezinta devieri de comportament sexual si sunt o SCARBOSENIE!
Te pup!

| LittleLady explică (pentru anonim_4396):

EXACT! Asta asteptam sa aud.Si eu te pup!:*

| Andrei63673 a răspuns:

Parerea mea e sa sugii pl mai des ca sa iti revii futu-tii crucea ma-ti laughing)

| LittleLady explică (pentru Andrei63673):

Auzi,stii ceva, daca nu stii sa vorbesti civilizat, nu o mai fa! Pana la urma nimeni n-are nevoie de raspunsuri date de niste dobitoci!