Bună!
Masturbarea, blex! Mi se pare stupid ca fată să-ţi bagi diferite obiecte pe acolo. Celălalt subiect, blex!
Toata lumea le face.
Sexul oral ar trebui insa practicat doar intr-o relatie de lunga durata, cu un partener in care sa ai incredere si care sa fie sanatos si curat
De ce ti se pare stupid, fiecare parte a corpului tau este minunata, iar iubesti cu adevarat partenerul ai saruta fiecare particica; masturbarea e o expresie de iubire fata de tine, e corpul tau, e o parte a ta e foarte frumos sa-l mangai si sa-l iubesti sub toate formele
Atata timp cat nu ai un/o partener/a e buna si masturbarea cat despre sexul oral, mi se pare scarbos.
Dar prin maturbare eu inteleg ca te pacalesti singur.Si da, sexul oral e foarte scarbos si nu stiu cine l-a mai inventat! E o tampenie
Oricum o fii, e penibil!
Pai cand nu poti sa faci sex, din diferite motive (oricare ar fi ele), te multumesti cu substitute... nu? si atunci sex oral, sex anal, sex manual, sex virtual, orice numai ca sa iti satisfaci poftele sexuale... nu?
Buna!
Din punctul meu de vedere reprezinta devieri de comportament sexual si sunt o SCARBOSENIE!
Te pup!
EXACT! Asta asteptam sa aud.Si eu te pup!:*
Auzi,stii ceva, daca nu stii sa vorbesti civilizat, nu o mai fa! Pana la urma nimeni n-are nevoie de raspunsuri date de niste dobitoci!
Elenaaaaaa întreabă:
Georgiana_4310 întreabă: