| Rares1234721 a întrebat:

Salutare,uneori prietena mea vine cu vaginul ud de la munca, uneori e udă și un pic larga sa zic că începe 1 deget jumătate, alteori e larga de incap 2 fara probleme și foarte uda, i-am spus că dacă mă înșeală sa îmi zică sa o terminam dar de fiecare data plânge și mă respinge când îi zic asta, ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| VICTORTPURO a răspuns:

Putin straniu cum descrii metoda ta de depistare, nu stiu concret daca tehnica asta da dovada de acel ceva, insa daca este intr-adevar asa, trebuie neaparat sa te debarasezi de ea, gandeste-te la tine in primul rand cum o sa traiesti in asa conditii cu ea, orice barbat cu respect de sine se va lasa de asa gen de femeie, o sa ii para rau ei mai tarziu ca procedeaza asa, acum ar trebui sa te asiguri 100% ca intr-adevar prietena ta te inseala, ar fi perfect daca ai prinde-o, iti urez multa bafta Rares, si sper sa afli cat de curand totul si sa mergi pe calea corecta, ca un barbat adevarat, mult success.

12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Bai, tu glumesti? laughing
Cand vine iubita ta de la munca ii bagi degetele in *** sa vezi daca a facut ceva? laughing
Cum naiba frate. Poate transpira naibi femeia ca e cald si tu daca o tot zgaltai pe acolo se excita ca e normal.
Cu ce o masori in fiecare zi sa vezi cat sa mai largit? laughing
Eu cred ca daca este adevarata povestea tu esti un maniac gelos ce isi terorizeaza femeia cu scene de gelozie, si aia este cu psihicul la pamant.

| Rares1234721 explică (pentru Freya1):

Stai linistita, nu sunt un maniac gelos si nu imi terorizez femeia, in loc sa arunci cu pietre aiurea, mai degraba mi-ai spune daca e ceva normal sa fiti asa, a fost o intamplare in care am facut dragoste dimineata si seara pe la 8 cand sa intros de la munca era tot la fel de uda si larga, la fel de larga ca si cum am fi facut dragoste.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate esti tu prea gelos incearca sa o acuzi cu dovezi ca poate tu o exciti asa tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte interesanta metoda ta de a depista daca te inseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu o verifici cand vine acasa?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu o verifici cand vine acasa?laughing Doamne, pe asta nu am mai auzit o laughing

| Alexandrionelu a răspuns:

Cumpără-ti un șubler, o masori când pleacă la munca și când se întoarce.
Apoi măsoari grosimea tuturor colegilor ei de munca și asa aflii și cu cine.

| OrdanKarris a răspuns:

Te inseala sigur. Plange pentru ca asta e mecanismul de aparare feminin si te respinge pentru ca nu vrea confruntare. Nu iti spune ca te inseala pentru ca vrea sa si-o traa si cu cine si-o trage la servici, iar pe tine sa te pastreze ca om sigur, caz in care se duce de rapa mica ei escapada.

Răspuns utilizator avertizat
| Vanishgold a răspuns:

laughing o verifici cand vine acasa?
Poate e intr-o perioada in care nivelul hormonilor este mai mare decat de obicei si are un libido crescut. E normal ca, corpul ei sa reactioneze si sa fie uda si practic, pregatita pentru un act sexual. Nu cred ca trebuie sa tragi concluzii fara sa investighezi.

| iDarkness a răspuns:

Daca femeia vine excitata acasa probabil are un loc de munca foooooooarte "bengos"

| FlavorOfLife a răspuns:

Iubita ta sigur te inseala, termina cu ea pana nu te distruge psihic