Odata ce ti-ai bagat carbasanu in femeie, fie cu prezervativ sau nu, nu mai esti virgin. Virginitatea in sine se pierde atunci cand intretii relatii intime intravaginale sau intraanusale cu o femeie sau un barbat in functie de sexualitatea ta, nu conteaza daca e piele pe piele sau frunza pe apa
Mulțumesc,stiu ca la ea se va rupe himenul si va curge putin sange, dar la mine? se rupe sau nu ața? am pus intrebarile pentru ca intr-un loc scria intr-un fel si in alt loc in alt fel
"Ața" aia nu trebuie să se rupă. Deflorarea (ruperea himenului) nu e sinonimă cu dezvirginarea. Sunt destule virgine care și-au prăpădit himenul masturbându-se, la fel cum sunt femei cu viață sexuală activă cu himen elastic.
Iar tu te dezvirginezi în clipa când bagi veverițoiu-n scorbură, cu sau fără căciuliță.
Nu se rupe la nici unu nimic
Virgintate e darul primit de la Creator pentruva fi daruit numai partenerului de casatorie.Ai fi mult mai fericit daca ai amana sa faci sex pana dupa casatorie.Pacatul curviei aduce blestem peste viata orcui.Si cu prezervativ ai sanse de 1 % la un bebelus ca si in cazul fiului nostru de 4 ani. Daca chiar va iubiti, casatoriti - va l prima data si fyi fideli toata viata dupa.
Femeie vezi-ti dracului de treabă că ești redusă mintal grav...nu toți credem în basme de genul, marș de pe aplicatia asta
Se poate sa fii dezvirginat si cu prezervativ, ca de altfel nu ti se intampla nimic tie.
Tu, vrei sa te dezvirginezi si sa nu lasi iubita gravida? Pune prezervativ penisului si rezolvi ambele probleme.
Aiurea...
Poate o rănești.
Himenul nu se rupe, e elastic, trebuie lubrifiat, penisul introdus incet când ea e UDĂ, nu e normal sa sângereze ca porcul și să o doară ca naiba.
Caută sexul vs barza pe YouTube.
Virginitatea e un concept social, daca ai avut un act sexual cu alta persoana nu mai ești virgin, logic, nu exista
Da stiu, despre asta m-am informat, nu ii voi face sa o doara
Am uitat sa mentionez ca amandoi avem 17 ani, si Pocăiții cu "așteaptă până te însori să se abțină"
Nu folosi prezervativ, deoarece dumnezeu a randuit să se înmulţească neamul creştinesc! Cine esti dumneata sa te opui voii domnului?!
Taci tataie și vezi-ți de treabă
Andrey2016 întreabă: