Cand am iubit si am fost iubit prima data, eram exact ca si tine...era acum 4 ani. tin minte cum stateam langa ea fara a indrazni sa o sarut si ea m-a tras aproape de ea si m-a sarutat cu foc. m.am simtit enorm de bine doar ca si acum regret ca am inselat-o. Te sfatuiesc sa treci peste timiditate si iti zic din experienta mea ca totul merge de la sine, dupa ce vei trece de pasul asta sa nu renunti sa o iubesti niciodata. Mi-ar place daca mi-ai zice cum s-a intamplat dupa ce iti petreci acea zi. Mult succes!
Pai totul o să vină de la sine. Gândește matur și fi tu însuți. Când te întâlnești cu ea întreb-o fel și fel de lucruri (ce hobby-uri are, daca are sora / frate, ce zodie este ș.a). Comunicarea este cea mai bună armă și te asigur că odată ce dezvoltați un subiect și vă simțiți bine nu o sa mai ai vreun motiv sa fi timid. Sper că te-am ajutat și succes!
Dar cum fac ochii albastrii?
Nu înțeleg la ce te referi.
Scriu mult.asa ca citeste.merita!
Si eu am avut un prieten.si eram timida...ff tare.M-am desp de el si acum vorbesc cu el incontinuu. nu imi mai este rusine deloc.
Dar uite ce trebuie tu sa faci:
1.a. Daca este de gasca va intalniti unde vrea ea.Nu o lua cu : Printesa.papusa.iubita.puta.gurita. ZII PE NUME! cand va intalniti va ziceti buna. Daca aveti aceiasi prieteni barfiti ff putin despre ceva amuzant sau despre cineva ce nu-i place ei. gen: cica alex s-a intalnit cu bunicasa si i-a tras o palma de a cazut pe jos. in balta apoi a cazut si bunicasa.Fii mai smecheras ca fetele de gasca nu prea accepta molai.si daca esti.ascunde.
b. daca e mai "feminina " invit-o la un suc.inghetata.etc. uitete imprejur.vezi ceva de discutat? a.Nu? inventeaza si tu ceva. b.Da? zii da incet. fara balbait si nu ii spune despre boschetari daca e inimoasa. spune-i despre ceva putin amuzant. apoi daca e cv trist fa o mutra gen: .
2. Daca nu aveti prieteni comuni.zi o intamplare luunga despre ceva trist.sau amuzant.[daca e trista.ceva amuzant. daca e asa si asa ceva trist.]
3. Daca e si ea timida.stii ce sa faci
my opinion: xD fi tu! sa zicem ca tu vb ffffff rar. incepi prin ai zice:. Vr un suc? ea:da...ea bea sucu tu politicos ei o gura de suc si incepi sa zici o intamplare.sau sa o intrebare ceva
Bafta!