| Cosminel1192 a întrebat:

Salutare.Va cer si eu ajutorul.

Sunt cu prietena mea de 2 luni si pot spune ca nu o mai iubesc ca la inceput.Totusi, daca vine vorba de despartire ma simt nasol, adica sentiment de tristete. In + imi este frica sa nu o fac nici pe ea sa sufere pentru ca stiu ca ma iubeste mult.

As vrea si eu niste sugestii din partea voastra, multumesc.

Funda.

Răspuns Câştigător
| Criiistinutsa a răspuns:

Mai asteapta. Aproape in orice relatie se intampla asa. Si se intampla asta ca sa se vada daca relatia mai poate continua sau nu. Sa stii ca si mie mi s-a intamplat, dar am ales sa continui, chiar daca mare lucru nu mai simteam.
Usor, usor am inceput sa simt ce simteam la inceput, fluturasi etc. Ajungand la 11 luni de relatie:p.
Daca peste 3-4 saptamani te racesti mai tare. mai bine te desparti.
Dar sunt sigura ca nu se va intampla pentru ca am trecut prin asta, deci am experientawinking.
Funda?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunteti de doua luni impreuna si nu o mai iubesti ca la inceput? dar cand ai inceput sa o iubesti a doua zi? si dupa 10 zile nu ai mai iubito?

va trece in 2 zile daca va desparatiti ca nu e iubire ce aveti voi acolo. e joaca de copii.

| Cosminel1192 explică (pentru suntserios):

Iti raspund si tie si lui ' Demonull '.

O iubesc de mult timp, dinainte sa fim impreuna dar asta nu conteaza.
Nu stiti povestea, daca nu vreti sa dati o sugestie, nu stiu de ce va mai bagati.

P.s: am 17 ani

| Demonull a răspuns:

Din ce am citit iti pot spune ca esti cam imatur. Daca dupa 2 luni imi poti spune ca nu o iubesti ca la inceput, clar nu ai iubit-o. Aceste nu se numesc relatii, ci incercari esuate de a te atasa de cineva.Cred ca nici varsta nu o ai prea mare, si ca un sfat renunta la „cuplarea„ cu orice fata iesita in cale, e posibil ca ea sa fie mai prostuta si sa puna sentimente in jocurile tale, si sa boceasca dupa cineva care chiar nu merita.Cand te mai maturizezi o sa iti dai seama ca ai facut mai multe greseli in perioada 12-18 ani privind relatiile.(in cazul in care te maturizezi ). Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| Oaste a răspuns:

Bai copil prost, cum *** mea sa iubesti in doua luni o fata? Mortii matii mai gandeste-te

| princess91 a răspuns:

Cred ca sentimentul asta este doar in mintea ta...probabil v-ati plictisit si aveti nevoie de o mica pauza, uneori nu iti dai seama cat ti la persoana de langa tine pana nu o pierzi.
Incearca in primul rand sa iti asculti inima si gandeste-te cum ti-ar fi fara ea.

| elaelaboom a răspuns:

Nu o face sa sufere..incearca sa faceti niste lucruri noi care va pot apropia..cine stie? poate se reaprinde scanteiahappybarfa