Mai asteapta. Aproape in orice relatie se intampla asa. Si se intampla asta ca sa se vada daca relatia mai poate continua sau nu. Sa stii ca si mie mi s-a intamplat, dar am ales sa continui, chiar daca mare lucru nu mai simteam.
Usor, usor am inceput sa simt ce simteam la inceput, fluturasi etc. Ajungand la 11 luni de relatie:p.
Daca peste 3-4 saptamani te racesti mai tare. mai bine te desparti.
Dar sunt sigura ca nu se va intampla pentru ca am trecut prin asta, deci am experienta.
Funda?
Sunteti de doua luni impreuna si nu o mai iubesti ca la inceput? dar cand ai inceput sa o iubesti a doua zi? si dupa 10 zile nu ai mai iubito?
va trece in 2 zile daca va desparatiti ca nu e iubire ce aveti voi acolo. e joaca de copii.
Iti raspund si tie si lui ' Demonull '.
O iubesc de mult timp, dinainte sa fim impreuna dar asta nu conteaza.
Nu stiti povestea, daca nu vreti sa dati o sugestie, nu stiu de ce va mai bagati.
P.s: am 17 ani
Din ce am citit iti pot spune ca esti cam imatur. Daca dupa 2 luni imi poti spune ca nu o iubesti ca la inceput, clar nu ai iubit-o. Aceste nu se numesc relatii, ci incercari esuate de a te atasa de cineva.Cred ca nici varsta nu o ai prea mare, si ca un sfat renunta la „cuplarea„ cu orice fata iesita in cale, e posibil ca ea sa fie mai prostuta si sa puna sentimente in jocurile tale, si sa boceasca dupa cineva care chiar nu merita.Cand te mai maturizezi o sa iti dai seama ca ai facut mai multe greseli in perioada 12-18 ani privind relatiile.(in cazul in care te maturizezi ). Bafta
Bai copil prost, cum *** mea sa iubesti in doua luni o fata? Mortii matii mai gandeste-te
Cred ca sentimentul asta este doar in mintea ta...probabil v-ati plictisit si aveti nevoie de o mica pauza, uneori nu iti dai seama cat ti la persoana de langa tine pana nu o pierzi.
Incearca in primul rand sa iti asculti inima si gandeste-te cum ti-ar fi fara ea.
Nu o face sa sufere..incearca sa faceti niste lucruri noi care va pot apropia..cine stie? poate se reaprinde scanteiabarfa