| R7 a întrebat:

va pun o intrebare putin ciudata..., deci sa incepem, am facut sex oral cu iubita... am ejaculat oricum departe de vaginul ei, dupa cam 5 min. a inceput din nou sa mi faca apoi ne am sarutat, iar dupa aceea i am facut eu ei, in caz ca au mai existat spermatozoizi este posibil sa se transmita prin saliva? mentionez este virgina. (va rog nu raspundeti in batjocura) va multumesc!

10 răspunsuri:
| PussicatDolls a răspuns:

Cum Doamne iartă-mă să se transmită bieţii spermatozoizi prin salivă? Nu sunt viruşi, ei mor în contact cu aerul.Nu există nicio şansă să rămână însărcinată sau alte minuni.Acum,am eu o întrebare retorică : după ce şi-a pus gura pe "scula" ta, chiar o mai poţi săruta? Nu te critic, nu te judec.Este ceva omenesc, până la urmă. Baftă!

| Sufletel_3419 a răspuns:

Nu sunt meșter în asta, dar nu cred că se transmite prin salivă :d

| mihai69 a răspuns:

„... mentionez este virgina."
===
Total greșit: era virgină până să pui tu „mâna" pe ea (și limba). tongue
Chiar și fără penetrare, tot act sexual se cheamă. Și odată ce a avut un contact sexual, NU mai poate fi virgină. Chiar dacă are himenul intact.
Gravidă NU are cum să fie doar din lins.

| pietrean a răspuns:

Ar trebui clarificat ceva:ai afirmat,ca ai facut sex oral cu iubita(probabil ea tie) si ai ejaculat "departe"(nu in vagin). Apoi,i-ai facut tu ei,dupa ce v-ati sarutat.
Tu crezi ca spermatozoizii,s-au cuibarit in gura ta,ca apoi sa-i "transferi" in vaginul ei?
Dragul meu,spermatozoizii mor in contact cu aerul! Si apoi,chiar daca,vre-unul a trait in gura ei,ca apoi sa fie transportat in gura ta,slaba nadejde,sa-l mai poti transfera si in vaginul ei,viu.
Conteaza foarte mult, daca era la ovulatie(care se petrece cam la mijlocul ciclului menstrual), ca ovulul sa poata fi fecundat de spermatozoizi.
Virginitatea, nu inseamna totdeauna, ca nu se poate ramane insarcinata.Au fost cazuri,cand fete virgine,care aveau menstruatie de mai mult timp,au ramas gravide.
Ar fi bine,ca inainte sa mai faceti lucruri la care nu va pricepeti(dar la sex oral,vad ca sunteti experti!),sa puneti amandoi mana pe carte,sau chiar si de pe Google,sa studiati cat dureaza un ciclu menstrual,cat tine o menstruatie normala,care ar fi perioada de ovulatie, cat traieste un ovul si spermatozoizii, cand si cum se produce fecundarea, riscurile unei sarcini nedorite si ce ar fi mai important, de ce este necesar, sa folositi prezervativul.Si apoi,cand va maturizati fizic si psihic,stiti la ce riscuri va expuneti facand sex,poate daca o sa fiti un cuplu inchegat,ati putea face si sex oral(dar nu din pura curiozitate sau ca sa fiti "in rand cu ceilalti tineri").
"Batjocora"poate ar fi din partea voastra,ca v-ati apucat sa faceti ceva,fara sa stiti nimic! Fara rautate, iti spun asa ceva, dar parca, nu pot trece cu vederea asa ceva:sex oral, la varste mici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i asta, circuitul spermatozoizilor in natura? De la tine din penis, la ea in gura, apoi la tine in gura si apoi in vagin? Mai calatori decat pasarile calatoare!

Nu am citit ce scrie in paranteza, atentia mea e prea distributiva.

| Blamely a răspuns:

Nu se poate.

| Lavii007 a răspuns:

Nu cred ca se poate.

| Lisiele a răspuns:

Nu poate ramane gravida in gura.asa ca, stai linistit. Daca a inghitit nu are nimic.

| R7 explică (pentru Lisiele):

Nu am spus asta citeste cu atentie!