Pai din moment ce spui care are prietena nu mi se pare ok sa te bagi peste el, corect ar fi sa-l lasi in pace sa-si vada de viata lui, iar tu sa faci aceelasi lucru mai sunt o gramada de baieti in special singuri si sincer mi se pare ca esti destul de micuta sa te gandesti de pe acum la relatii si sa suferi dupa baieti ai suficient timp crede-ma. Eu zic ca momentan ar fi bine sa te gandesti la alte lucruri, char nu e cazul sa suspini dupa el.
In primul rand,la aniversarea lui cel mai probabil era doar foarte fericit. Si, parerea mea este ca nu a vorbit cu tine pentru ca nu este interesat, sau (logic), pentru ca este intr-o relatie. Daca fata cu care este el iti este prietena sugereaza-i sa iesiti toti 3, macar de 4-5 ori. Apoi, dupa ce va imprieteniti mai bine, iesiti doar voi. Good luck!
Mi se pare aiurea sa o incurajezi sa fure iubitul alteia. La 13 ani...
Nu il fura. Doar ii deschide ochii, daca intelegi ce vreau sa zic.
Eu am inteles perfect
Bravo.
Doar pentru ca cineva se poarta frumos cu tine nu inseamna ca vrea sa iti dea si salamul sa il ascunzi.
Sfatul meu este sa il lasi in pace, o sa vina timpul cand vei gasi pe altcineva care sa te iubeasca si care sa faca el primul pas si atunci iti vei da seama ca nu a meritat sa te stresezi degeaba pentru acest baiat.
Stii sa dai sfaturi ultile. Multumesc
:*
Ew tot ce am citit mi se pare o pura imaginatie. tu ti-ai cam creat lumea ta in care el te iubea si era al tau. sa fim seriosi
Bananacantareata87 întreabă: