Stai linistit ca nu exista fantome.Asa credeam si eu inainte, dar era numai imaginatia mea.Nu te lua dupa toti prostii care spun ca da, unii vor doar sa te sperie. Nu exista fantome te asigur de asta!
Hai mai frate.Nu exista nimic sunt zvonuri toate, nu te teme.Eu dorm singur mereu si nu se intampla nik...Frika e doar in mintea ta
Nu exista ma stai linstit/a. spune Tatal nostru inainte de culcare si o sa dormi fara nicio grija!
Da daca ti-a murit in special o prietena la care tii un prieten s-ar putea ca in imaginatia ta sa iti fie dor de el si din cauza asta sa ai viziuni
Nu exista stai linistit si dormi piciule cine te a speriat cu chestiile aste inseamna ca nu are minte deci NU EXISTA FANTOME! sau nu te mai uita la filme de groaza ca alea sunt pentru oamenii maturi
Ai mai mult de 10 ani? nu cred km reaq sa te joki cu o fantoma cred ca prietenul tau imaginar nu te lasa sa cresti linistit)))) bunica ta te ocroteste de acolo de sus! nu cred ca ar vrea sa te sperie thamne8-) ti am mai zis eu cred ca te uiti prea mult la filme de groaza
Nu exista omule cum sa existe ai auzit tu pe cineva sa vada vreo fantoma stai linistit
"Măi piciule".sa-ti spun pe tonul asta ca altfel mori Tu cred ca te-ai uitat la "Chukie" ca altfel nu se explica sau filme cu fetite care vorbesc cu spiridusi si se joaca impreuna intr-o casuta de papusi si noaptea e "debravare" mare, ca vorba aia noaptea nu-i ca ziua)))) sau te plictisesti si pui si tu intrebari stupide ca toti picii care au "absolvit" gradinita )
Nu vreau sa te speri, dar da exista.cand o pers moare, spiritul ii revine sub chipul unei asa zise ''fantome''
Parerea mea personala este ca exista fantome dar nu cred ca vor veni la un rebut ca tine)
Fantome sigur exista dar in primul rand poate fi doar imaginatia ta si eu am avut experiente si am descoperit ca totul era in mintea mea asa ca nu te mai speria si incearca sa te linistesti nu te mai gandi la asta
nu exista. Nu te mai gândi noaptea la prosti ca exista fantome. si nu te mai uita la filme de groaza, sigur ele sunt de vina.
Exista... poate tia murit cineva din familie de la tine si de viziteaza sau un cunscut
Mentionez ca ziua ma joc cu ea dar seara ma sperie ziua ea se joaca imi zambeste dar searea e rea x_x sau nu e ea nu stiu ce are
Pai chiar mi-a murit cineva din familia stra bunica mea mentionez ca era la laxim 20 m de casa mea
Marius96 întreabă: