| PinkHD3 a întrebat:

Salutare
Vin cu o intrebare mai jenanta acum depinde de fiecare si daca mai sunt baieti pe aici ca si mine astept parerea voastra.
In primul rand da am mai facut sex, si da sunt major
Chestia e ca am facut sex dar niciodata ''neprotejat'' din cauza faptului ca ma ''ud'' repede cu acel lichid ''preejaculator''.
Acum intrebarea mea este, daca acest lichid persista si vreau sa o fac neprotejat sunt sanse ca fata respectiva sa ramana gravida? Pentru ca sunt pareri impartite si as vrea sa gasesc un raspuns de la cineva care are aceasta problema ca a mea

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Nu sunt barbat.Mentionez asta de la inceput, in ideea in care poate vrei sa elimini raspunsul meu din start pe acest criteriu.

Lichidul preejaculator este steril, deci nu contine spermatozoizi si in mod automat nu poate prezenta risc de sarcina.

Insa, exista situatii in care lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi.
Acest lucru este posibil doar daca a existat o ejaculare anterioara actului sexual, cu 4, maxim 5 ore inainte, iar tu nu ai urinat intre timp si nu te-ai spalat.
Explicatia este ca in urma ejacularii, la nivelul uretrei, raman spermatozoizi.Atunci cand tu te exciti, lichidul preejaculator este secretat pentru a lubrifia glandul.La trecerea acestuia prin uretra, va fi contaminat de spermatozoizii ramasi acolo.Astfel, spermatozoizii vor ajunge accidental in vaginul partenerei, prin intermediul lichidului preejaculator.

Daca ejacularea a avut loc cu mai mult de 5 ore inainte, sau ai urinat intre timp si te-ai spalat, atunci nu vor mai exista spermatozoizi care sa poata contamina lichidul preejaculator, sau daca vor exista, nu vor mai fi viabili.

Totusi, o sarcina se poate forma daca si numai daca spermatozoizii ajung intentionat sau accidental in vaginul partenerei strict in zilele fertile ale acesteia.

| bogdanbucur a răspuns:

Salut. Foloseste https://comenzi.farmaciatei.ro/......ra-p300766

SI STAI LINISTIT