Salutare. Legat de faptul ca stai cu parintii, no worries... Eu am 3 case: A lui buna-mea, a alor mei, si a ei, deci nici eu nu stau singur, si te inteleg...
Sincer sa iti spun, cea mai mare libertate sexuala am avut-o cand ne-am mutat singuri in chirie. Gasisem o chirie la 700 de lei in Timisoara si munceam amandoi. Asa ca... daca va iubiti tare tare si inca nu sunteti cu scoala si astea, incercati sa va luati un loc al vostru.
Asta, sau varianta 2: Ia-l pe taica-tu de-o parte, si fii barbat. Spune-i ca vrei sa petreci si tu mai mult timp cu prietena ta, si ca ai nevoie de ajutorul lui sa vorbeasca si cu maica-ta. A fost si el de varsta ta si stie cum e, deci nu-ti fa griji .
In general, inainte sa ne mutam, si si acum se intampla cel mai des la ea acasa... Ai ei stiu ca noi "ne-am pus sa dormim" (avantajul e ca ea mai doarme din cand in cand dupa-amiaza si a mers povestea asta), si na. ne facem treaba cum zice Ombladon "F*t cu-amortizor sa nu deranjez vecinii"
La noi s-au obisnuit deja si bat la usa toti inainte sa intre. (2 surori si parintii), si noi cum ne facem treaba in liniste, cand auzim ca bat la usa, ne oprim, ca si cum am dormi
Iar in caz ca nu bat la usa... well, isi asuma Suntem majori amandoi impreuna de 5 ani, deci oricum cam stiu...
Oricum, de cele mai multe ori inchidem usa cu cheia ca sa eliminam chiar orice risc... Pe noi ne mai ajuta si faza ca are un caine care stie sa deschida usa, si noi o mai inchidem si sub pretextul asta.
Si ai tai stiu, nu-ti fa griji
Nu stiu ce sa zic. Multa bafta sa ai, si daca nu vrei ceva serios cu fata, doar frichi frichi, cauta-ti alta fata mai dispusa.
Buna! Cel mai bine ar fi la tine. La 20 de ani m-as cam mira sa intre ai tai in camera fara sa bata la usa, fara sa se gandeasca ca ati vrea si voi sa aveti intimitate. Cea mai buna solutie e sa va vedeti la tine. Cand ajungeti va faceti ceva de mancare, ca nu aveti 3 ani sa va faca parintii, si apoi stati in camera. Daca te temi asa rau, ori nu faceti asta de cateva dati ca sa se obisnuiasca si parintii cu faptul ca aduci acasa o fata, ori o faceti dar ramaneti si voi mai imbracati, in caz de ceva, spuneti sa astepte putin, va aranjati hainele si apoi sa intre.
Daca aveți probleme de acest fel și vreți sa fiți unul lângă celalalt sa faceți sex cand vreți si nu vreti, de ce nu va casatoriti? In aceasta situatie nu va mai poate deranja nimeni de la a face sex când vreți voi.
La 20 de ani traiesti cu parintii? si nu le poti spune inainte de a intra cu ea in camera sa nu te deranjeze? E cea mai simpla solutie. Sau pune un zavor ca cele de la baie pe usa camerei
Dar tu crezi că băieții de 20 de ani au situația financiară astfel încât să se mute singuri? Trăim în România... E ceva cât se poate de firesc. Ciudat ar fi dacă ar locui singur.
Eu personal NU traiesc in Romania - si din cate aud pe aici, noroc ca nu.
Adica daca lucrezi de ce sa nu ai bani?
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: