| ada1990 a întrebat:

Salutare,vin si eu cu o intrebare am 20 de ani,nu am avut niciodata un iubit, nici nu m-am sarutat vreodata, nemaivorbind de o intalnire, e foarte grav aceasta situatie? E ceva in neregula cu mine(si nu sunt urata)? Nici nu stiu cum functioneaza treaba, dar m-am saturat de povestile prietenelor si a bunicii ca va veni ziua mea cea mare.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Presupun ca esti o fata studioasa si din acest motiv nu ai avut timp si de anumite activitati extrascolare. Nu te intrista fiindca sunt inca multe, foarte multe fete studioase in situatia ta care pun mai presus de toate educatia si formarea profesionala. Termina facultatea cu brio,(daca esti studenta) si te asigur ca iti vei gasi negresit jumatatea potrivita in momentul in care vei deveni o adevarata doamna instruita, educata, bine pozitionata in ierarhia sociala dar mai ales, in momentulin care vei deveni independenta din toate punctele de vedere. Pana atunci spor la invatatura si multa sanatate.

| JohnnyBi a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Unde naiba e studioasa? tu vezi cum a scris? sa fii studios si analfabet este scop in viata?

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Va veni si ziua cea mare

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

La utilizatorul tau scrie 1990, ori nu sti sa socotesti ceea ce este foarte grav si nu ma mir faptul ca NU ai avut intalnire (ps cine se itnalneste cu o proasta care nu stie sa socoteasca), ori esti incapabila sa faci un cont personal si sa intri pe altul (alta dovada de prostie)
nu este tragedie ca NU ai iubit, esti studenta esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, chefuri camin, betii in camin, cluburi, lasa pe bunica si pe prietene, tu decizi e viata ta

| klark7410 a răspuns:

Nu te grabi. Mai ai rabdare. Si eu am tot 20 de ani si nu ma grabesc, am mai avut o experienta din care am invatat foarte multe dar sincer sa fiu as da timpul inapoi si sa nu fi facut alegerea.Totusi merg inainte, ce va fi va fi. Ai incredere in tine si nu te lasa amagita de promisiuni. Daca vrei sa mai vb lasa-mi mesaj in privat. happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru klark7410):

Asa fratelo, rupele pasaricile, fi rauwinking

| SergiuBoss11 a răspuns:

Arata o poza cu tine si iti spun daca e ceva in neregula sau nu.

| Lawliet14 a răspuns:

Ai putea incepe prin a-ti face un iubit. Ce mai conteaza ca n-ai avut? Am auzit si cazuri mult mai "rele".

| Staind a răspuns:

Nu-i grav. E nefericire maxima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu dacă ţi-a mai spus cineva asta, dar va veni ziua cea mare.

| Eduard196 a răspuns:

Nu e nici o problema asa grava stai linistita. Sunt si eu in aceiasi situatie doar ca am 19 ani!

| Trixy65 a răspuns:

Mie mi se pare normal. Nu e lege sa ai iubit pana la o anumita varsta, sau sa te casatoresti. Daca nu vrei, nu vrei. Cand vine timpul sa intalnesti persoana potrivita, o vei intalni.

| constantinmarian1980 a răspuns:

Tragic-comic