| maurykjljiasasas a întrebat:

Salutare!
Vin si eu cu o intrebare la voi sper la raspunsuri adecvate, deci nu imi face placere cum primesc placere de la act sexual normal sau masturbarile, doar imi provoaca dezgust, nu avem asa discutii cu sotul si da nu stiu cum sa-i dau de inteles. As face-o de nenumarate ori doar sex normal fara perversiuni, imi provoaca dezgust si imi taie din placere. Rog raspunsuri adecvate.

Răspuns Câştigător
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Comunica-i.

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Când iubești pe cineva nu_l consideri obligat sa facă ce nu ii face placere.

| dullcat a răspuns:

Buna.Propune-i sa scrieti fiecare pe o foaie ce va place la partidele de sex si ce nu, ca sa nu se simta atacat(pentru ca cel mai probabil asa se va simti daca tu deschizi subiectul dintr-o data, spunand ce nu iti convine).In felul acesta dinamica ar fi mai echilibrata, amandoi spuneti ce aveti de spus. Oricum, sunteti adulti si e nasol daca pana acum nu ati avut absolut nicio discutie despre asta.Sexul implica obligatoriu si partea de comunicare, nu numai actul fizic in sine.

| Hyperion7 a răspuns:

Sinceritatea e cea mai buna alegere.
Sincer big grin

| FindMyName a răspuns:

Spune-i sincer ce simți, și veți ajunge voi la o concluzie.

| Altinbek a răspuns:

Comunică cu el.

| tunoi88 a răspuns:

Trebuie sa comunici cu el, trebuie sa spui ce iti place tie si el sa iti spuna ce ii place si ei.

| tunoi88 a răspuns (pentru tunoi88):

Trebuie sa comunici cu el, trebuie sa ii spui ce iti place tie si cum iti place.

| Clitorin a răspuns:

Ce intelegi prin perversiuni? Ce faceti mai concret in pat?

| Adina1978 a răspuns:

Nici eu nu stiu cum sa-i spun ca imi place analul si oralul. (el m-a disvirginat si nu stie ca am facut in gura si in fund). Asa era atunci ca altfel nu ma angaja nimeni secretara.

| tunoi88 a răspuns (pentru Adina1978):

E simplu sa ii spui. E mult de povestit, dar iti pot explica in privat!

| Gore20087 a răspuns:

Cine sa te linga pe tine in pasarica, FA?