| Andrei12345 a întrebat:

Salutare,
Vin si eu cu situatie mai delicata si vreau sa-mi dati niste sfaturi.
Am vorbit cu o fata pe fb care o stiam din vedere am vb mult si la tel, apoi ne-am intalnit si a fost frumos, ne-am sarutat una alta, am ras, etc. Acum situatia delicata e ca ea are o problema mai delicata si anume ca are aparat din ala de auzit in urechi si parca ma simt cam aiurea, ce-o sa zica si prietenii mei, eu nici nu sunt cel mai perfect baiat, iar dupa cate vad e o fata care cauta ceva serios. Eu sunt mai "golan" ca sa zic asa si ea e super draguta si n-as vrea sa-mi bat joc de ea. Din ce vad e super atasata de mine si nu pot sa-i zic gata nu mai vreau sa ne vedem ca s-ar simti super naspa si nici nu doresc asta...
Voi ce sfaturi imi dati?

6 răspunsuri:
| Captoresque a răspuns:

Lasă-i dracului pe prietenii tăi, că dacă ei fac mișto de o persoană care are niște probleme, din start n-ar trebui să-ți fie prieteni, mai ales dacă persoana în cauză este prietena ta.

Ce să spun, are aparat auditiv, mare scofală. E ca și cum ai spune "Vai ce drăguță e, păcat că are ochelari". Nu-i așa că sună ridicol?

| Andrei12345 explică (pentru Captoresque):

Da cam asa e. Eu am intrebat ca n-am mai avut de aface pana acum cu o situatie asemanatoare si chiar e draguta fata si imi place big grin

| justsummer a răspuns:

Cu ce te deranjeaza defectul ei? Si pentru tine parerea prietenilor e mai importanta decat ceea ce simti tu? Si cred ca un defact fizic de genul asta nu e un impediment intr-o relatie si probabil in cea mai mare parte a timpului nici nu se observa.

| LiVeeee a răspuns:

Poi daca ea te place cu adevarat cum spui tu si tu "o placi" nu vad care ar fi rostul sa iti faci griji in privinta prieteniilor tai,adica pana la urma daca totul intre voi e ok si minunat, nu are rost sa-ti faci griji despre ce spun/vor spune golanii tai laughing

Nimeni nu e perfect, fiecare avem un defect, oricat de mic sau mare ar fi el, dar avem!winking

| C26 a răspuns:

Buna.
Eu zic sa ramai in continuare cu ea, si sa nu asculti gura lumii, sau ce iti vor spune prietenii tai happy
Daca tu te simti bine, si o placi asta e cel mai important.
Iar prietenii tai fii sigur ca cu orice fata vei sta vor avea ceva de obiectat happy
Pt ca asa e lumea. Si ce ai vrea? Sa te iei tot timpul dupa prieteni si sa ramai singur?straight face Tine de fatahappy Si lasa ceea ce zic prietenii tai.Fa`te ca ii asculti, dar fa ceea ce crezi, si ce simti.Succes :*

| AtAkUs a răspuns:

Draga frate golan, eu te sfatuesc sa continui relatia cu ea pentru ca nu conteaza ce spun prietenii sau golanii tai despre asta cel mai impoartant e sa te simti bine cu ea si sa va iubiti. funda daca te-am ajutat.