Ce urat suna "sa ii dau jet?"!
Daca nu te -ar fi placut, nu s-ar fi culcat cu tine...nu e nevoie sa-ti spuna pe gura ca te place, ca sa-ti dai seama de asta.
Daca ar fi vrut sa se desparta de tine, in loc sa faca pe bosumflata, nu ti-ar mai fi raspuns deloc. Eu zic ca in loc sa-i dai "jet", sa incerci sa impaci fata. N-o sa faci matreata daca te duci la ea cu o floare si cu o ciocolata (sau ce i-o placea ei).
Am revenit la normal cât de cât, adică vad ca a fericita și imi zâmbește. Mai pe scurt e fericita. Acum o sa iau totul încă odată sa nu mai gafez.
Dar tot nu e cum a fost pe la început, când imi vorbea și nu prea ma lasă in seen, acum ma lasă. in fine, o sa ii mai dau timp, dar chestia asta nu e buna pentru psihicul meu, adică imi trimite pe unde merge imi zice ce face dar văd o evoluție, sper sa nu își piardă acum interesul.
Esti prea repezit... eu nu as crede un tip care imi spune din prima săptămână ca ma iubeste
Esti superficial iar ea a vazut asta, de aici si motivele supărării
Fiecare gândește diferit și simte diferit, dacă ma simt atras de o persoana și ma văd de câteva ori cu sa încep sa o iubesc, nu știu, nu a fost superficial, a fost ce am simțit.