Ce urat suna "sa ii dau jet?"!
Daca nu te -ar fi placut, nu s-ar fi culcat cu tine...nu e nevoie sa-ti spuna pe gura ca te place, ca sa-ti dai seama de asta.
Daca ar fi vrut sa se desparta de tine, in loc sa faca pe bosumflata, nu ti-ar mai fi raspuns deloc. Eu zic ca in loc sa-i dai "jet", sa incerci sa impaci fata. N-o sa faci matreata daca te duci la ea cu o floare si cu o ciocolata (sau ce i-o placea ei).
Am revenit la normal cât de cât, adică vad ca a fericita și imi zâmbește. Mai pe scurt e fericita. Acum o sa iau totul încă odată sa nu mai gafez.
Dar tot nu e cum a fost pe la început, când imi vorbea și nu prea ma lasă in seen, acum ma lasă. in fine, o sa ii mai dau timp, dar chestia asta nu e buna pentru psihicul meu, adică imi trimite pe unde merge imi zice ce face dar văd o evoluție, sper sa nu își piardă acum interesul.
Te evita fiindca nu vrea sa se mai intalneasca cu tine, odata ce nici macar nu a fost satisfacuta sexual.
Ce nu intelegi?
Nu vezi ca EA ti-a dat "jet"?
Cred ca ti-am raspuns la intrebarea asta de 4-5 ori si vad ca continui sa o pui in disperare, de parca esti incapabil sa intelegi si sa accepti adevarul, ca fata fuge de tine, nu te mai vrea, nu prezinti inters si nici satisfactie pentru ea.
Și in zilele când prezint interes și zice sa ne întâlnim și ma suna de nu mai scap de ea cum vine atunci?
Pe alte topicuri scrii ca nu te mai cauta deloc...
Esti prea repezit... eu nu as crede un tip care imi spune din prima săptămână ca ma iubeste
Esti superficial iar ea a vazut asta, de aici si motivele supărării
Fiecare gândește diferit și simte diferit, dacă ma simt atras de o persoana și ma văd de câteva ori cu sa încep sa o iubesc, nu știu, nu a fost superficial, a fost ce am simțit.