| wizzard a întrebat:

Salutare voua am si eu o nelamurire in viata sexuala.de fiecare data cand ii fac oral partenerei mele, are momente cand ezita. strange picioarele, sau se retrage, sau zice ajunge...eu ce ar trebui sa fac? sa o tin cu forta si sa-mi continui treaba. sau sa ma retrag? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
identitate
| identitate a răspuns:

Exista 2 variante:
1. E timida si nu ii place ca ii place.big grin happy Mai exact se rusineaza cand simte placerea si te opreste inainte de a simti nevoia sa "se urce pe pereti". Nu vrea sa ajunga la orgasm pentru ca se gandeste la ce o sa te gandesti tu... ce o sa crezi despre ea.
2. Daca ajunge la orgasm si te opreste, trebuie sa o iei mai usurel si sa o lasi sa savureze momentul si dupa aia continui "cum trebuie". Daca o faci foarte bine, nici 1 % nu rezista sa te lase. Exista un punct dincolo de care devine "insuportabil" (in sensul bun) si toate o sa incerce, fara exceptie, sa te opreasca.
In toate cazurile nu o asculti pe ea,"o tii cu forta" si continui.Am pus " " pentru ca forta pe care o folosesti nu trebuie sa duca cu gandul la viol, trebuie sa fie ceva moderat.Bine,nici nu o sa se impotriveasca prea mult.winking Atat in ceea ce priveste sexul oral, dar si in celelalte cazuri...nu asculti niciodata femeia, adica nu crezi tot ce-ti spune. Ea asteapta sa faci tu, nu sa astepti acceptul ei.In plus savureaza momentele in care spune "nu" iar tu continui in ciuda vointei ei (exprimate, nu reale). Si de multe ori spun "nu" de nenumarate ori razand sau zambind si se "impotrivesc" teatral pe fata, asta dupa ce ajungi cu ele la un anumit nivel.
Sper ca de maine nu te apuci sa o violezi (sau altul care citeste )...laughing Trebuie sa inveti sa simti femeia, nu sa asculti ce-ti spune, si sa treci mereu peste "limite" usor usor ca sa vezi reactiile si adevaratele dorinte.Sau poti sa treci foarte repede, dar asta numai dupa ce inveti sa o faci incet.
Un lucru e sigur, dincolo de ceea ce sustin multe/multi:Nu exista o femeie care sa nu faca ORICE!happy Trebuie "doar" sa inveti cum sa o faci sa faca orice.winking

10 răspunsuri:
| LCD a răspuns:

De ce sa o ti cu forta daca nu vrea? straight face
are motivele ei.Atunci cand vezi ca sta, si vrea, continua.Cand nu...nu!

| mosu_9772 a răspuns:

Fi foarte atent la expresia fetei si la tonul cu care iti spune sa te retragi daca are o expresie cu un zambet usor si tonul cu care ti se adreseaza e redus ca intensitate sonora inseamna ca are un inceput de orgasm si e cel mai bine sa continui astfel o vei duce pe culmile placeri sper ca te-am ajutat

| ynacuf a răspuns:

Sti care e treabalaughing... daca tu faci ce trebuie si o exciti foarte tare la un moment dat ii vine sa urle de placere sau pur si simplu sa faca un gest ceva de placere...acum depinde si de felul in care se retrage, patesc momente in care pur si simplu imi vine sa urlu de placere si zic ajungebig grin si trecem la actul in sinehee heediscuta cu ea pentru ca asa se rezolva tot:*

| Africanwitch a răspuns:

Poate nu ii place atat de mult pe cat ai crede tu. Eu as intreba-o daca sa continui sau nu.
O intrebare: ea iti face tie sex oral? Daca da, i-ai cerut tu asta?

| denisa_4752 a răspuns:

Eu cred ca are un orgasm., mi s a intamplat si mie.si am zis gata, insa prietenul meu a continuat.nu stiu, cel mai bine e sa vorbesti cu ea! comunicarea e cea mai importantahappy

| iverson a răspuns:

Daca ea zice ca ajunge, pai te opresti. Stie ea mai bine, eventual discuta cu ea.

| zumk1 a răspuns:

Din moment ce face asa inseamna ca are un orgasmhappy

| andrey18 a răspuns:

Nu ma pricep la asa ceva, dar incerc sa te ajut. In nici un caz sa o tii cu forta, nu va face bine relatiei voastre. Incearca sa-i vorbesti si intreab-o ce e in neregula. Mai intreab-o cum ii place, cum sa te misti etc.hai ca ai prins tu ideea esti baiat desteptwinking. Eu sunt baiat, nu am ce sa-ti spun mai multe; poate fetele ti-ar putea raspunde mai in amanunthappy.

| verosweet a răspuns:

Sigur a avut un orgasm.happy, mi s-a intamplat si mie.

| wizzard explică:

M`ar interesa sa stiu daca ea ar avea orgasm si eu as continua oralul. s`ar mari intensitatea lui.