| Kupito a întrebat:

Salutare!
Vreau ceva păreri de la voi.
De ceva vreme o domniță căsătorită s-a îndrăgostit de mine, are 24 de ani și doi copii, eu i-am spus că între noi nu va fi nimic niciodată, dar ea insistă să își lase bărbatul pentru mine. I-am explicat să nu facă asta pentru că noi doi nu vom fi împreună niciodată.
Ea, la un moment dat, i-a spus lui barbatu’so ca a vrut sa fie cu mine doar ca eu am refuzat. El mi-a trimis mesaj ca sunt super bărbat si cel mai tare si ca imi mulțumește toata viața pentru ca am refuzat-o.
Acum problema care e? Eu am lucrat cu el, am fost colegi de muncă, dar problema e alta:. Ea a tot insistat sa fie cu mine, și încă insistă, iar ca să mă lase în pace i-am zis ca dacă vrea, facem doar sex, eu doar asta vreau. Nebuna acceptă și așa, a zis: "pai dacă nu putem fi împreună măcar de amant să te am".
Acum vă întreb pe voi, să mă culc cu ea sau nu? Daca mă tot freacă la cap și e atât de insistentă, să mor eu dacă nu mă bag.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Mă bucur că totuși ți-ai dat seama că de ceva serios nu poate fi vorba.

O femeie nu îl lasă un bărbat pentru altul.

O femeie adevărată pune punct și iese cu altcineva când simte ceva pentru acel cineva.

Cât despre sex? Asta depinde de relația pe care o ai cu fostul tau coleg, daca ai respect față de el și este reciproc, nu vad de ce te-ai băga.

Succes!

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Asa de footut fara obligatii, n-ar fi rau, dar mie mi se pare ca femeia asta poate aduce probleme mari. Gandeste-te, e maritata, are doi copii si totusi e atat de insistenta. Tu nici macar nu ai facut nimic cu ea si deja e obsedata, deci cine stie de ce e in stare daca o lasi sa se apropie si mai mult. Mie mi se pare periculoasa. Mai bine iti vezi de treaba ta, pentru ca cine stie in ce te bagi.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu zic sa nu, si mai bine sa o blochezi peste tot ca sa scapi de ea. Nu e o idee buna sa faci treaba asta. Cine stie cum ajunge informatia la sotul ei si nu o sa iasa prea bine.

| SilentRain a răspuns:

Imi pare rau de băiatul ala
Ar fi cam nesimțit sa o arzi, mai ales ca bărbatul ei te-a lăudat laughing)

Fii si tu mai rau cu ea, ca poate te lasa in pace, pe urms daca ti-o tragi cu ea poate face si mai urât
Fa -o curvă, tarfa si mai mult ca singur ca se potolește

| CIaudiu a răspuns:

Avand in vedere ca are sot si doi copii iar sotul ei te-a felicitat ca nu ai profitat de ea, cam e de prost gust sa te duci sa-i dai la gaura.
Dar daca tot insista si vrei sa treci peste aspectul pe care l-am mentionat mai sus, macar vorbeste cu sotul ei sa faceti un trio, sau du-te si asa si rupeti arcurile de la pat. E fix alegerea ta.