| VICTORIA_2892 a întrebat:

Salutare, vreau sa cer un sfat de la voi.Am relatii cu un baiat de jumate de an,cind ne-am inceput a intilnii imi place mult de el eram indragostita pina la urechi,iar acum el sa schimbat tare si nu-l mai pot suporta, vreau sa inchei aceasta relatie dar este ceva ce nu ma lasa s-o fac,, este baiatul cu care am facut prima data dragoste" si asta ma opreste,. Nustiu o sa imi gasesc pe urma altul care sa ma accepte asa cum sint.nu o sa am probleme de la prostia pe care am facu-o. Dati va rog sfaturile voastre.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Urmatorul baiat va fi primul de pe locul doi s.a m. d. Nu este un motiv sa stai mai departe cu primul. Sa-l vezi pe urmatorul...

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Fa ce iti cere inima, indiferent de obstacol.
O zi buna!

| HappyGrumpy a răspuns:

Nu te despartii de el, ia doar o pauza, spune-i ca vrei sa vada cum e fara tine, in timpul asta poti sa incerci sa vezi alti baieti, daca tine la tine te va vrea inapoi, si se va purta frumos, daca nu macar incearca ceva nou, nu ramane blocata la primul nesimtit, mai sunt destui, nu-i mai oferii chiar totul, prostia se plateste.

| VICTORIA_2892 explică (pentru HappyGrumpy):

Cum sa incerc cu altii baieti daca avem un sait comun, nu pot si in plus daca il sterg o sa se supere.NUstiu vreau sa ma iau mai mult curaj si sa fac aceasta, dar mi-e frica de ce ma astepta, mie teama sa nu ma accepte iitorul prieten cu asa defect, ca nu o sa fie el primul la mine.

| HappyGrumpy a răspuns (pentru VICTORIA_2892):

Cati ani ai? ce sait aveti? ce defect ai? eu cred ca esti prea mica si nu esti pregatita pentru ceva serios, stai cu el toata viata daca iti convine sa stai cu un idiot care se poarta cu tine ca o zdreanta, DAR TE ACCEPTA pentru ca e primul? daca il iubesti spune-i ca te face sa suferi, si nu mai poti sta cu el daca nu se schimba. daca nu vb cu el degeaba vb cu noi. fa-ti sait comun cu alt baiat daca nu stii sa-ti faci singura, te va ajuta si altu. si nu esti defecta, abia ca ai ceva experienta.

| Roland_Szekely_1987 a răspuns:

Mai intai sa te calmez si sa te linistest asta e mai bine la o femeie dupa aia trebuie sa deci ce vrei sa faci dar calm sa nu mai gresesti inca odadta e rau la un suflet feminin aceste greseli si poate fi si dezastruoase.