Relax fratelo, mergi in club cu un prieten si agatati fete si rupeti patul cu ele
Cred ca ar fi mai nimerit sa cauti o fata pentru care sa simti ceva, sa nu te legi la cap fara sa te doara cu una pentru care nu ai nimic, dar ea isi poate face sperante si apar complicatii din cauza asta.
Părerea mea este ca te stresezi cam mult. Și tu deja Îți faci scenarii, cum o sa fie, dacă ratezi...și chestii.
Singura problema, cum ai spus și tu, nu ai găsit încă, fata care sa te ajute sa te relaxezi în privința asta.
Mai ai răbdare. Nu te grăbi. Nu cred ca este o așa mare rușine, ca ești virgin la 19 ani. Toate la timpul lor!
Cauta pe unde poti pe unde apuci aceea persoana. Tu de bine de rau ai de unde alege. Eu am avut ghinionul sa ma nasc in locul foarte nepotrivit desi crede-ma ca imi doresc sa caut din tot sufletul daca as fii intr-un loc fara curve si fete proaste. Aici la mine sunt acele fete daca te intrebi de ce spun asta. Ca in restul Romaniei sunt fete de nota 10, norocul meu ce sa fac T_T. Bafta in cautarea ta, amice.
andra15 întreabă: