Cel mai probabil era chiar in cea mai fertila periaoda, dar faptul ca nu s-a spalat decat cu apa micsoreaza totusi sansele sa fie insarcinata. Dar din pacate sanse sa fie insarcinata sunt, si nu sunt deloc de neglijat. SI nu trebuia sa folosesti 2 foite, una era de ajuns. Cat despre pastila de a doua zi, nu prea recomand, dar in cazul vostru, pentru siguranta este nevoie de aceasta pastila. Din cate stiu eu cea mai buna ar fi Escapelle. Succes si sper sa fie bine. Altadata documentati-va bine inainte sa folositi o metoda contraceptiva despre care nu cunoasteti mare lucru.
Nu am inteles bine daca ai ejaculat sau nu, ca te-ai cam contrazis. In a cata zi a ciclului menstrual se afla? Daca era in perioada fertila, sansele sa ramana insarcinata sunt foarte mari
Cat despre instructiuni, daca nu le citeai printre randuri ai fi citit si ca nu ai voie sa te speli cu sapun in zona cateva ore. Daca a dat doar cu apa ai noroc.
Cel mai probabil era chiar in cea mai fertila periaoda, dar faptul ca nu s-a spalat decat cu apa micsoreaza totusi sansele sa fie insarcinata. Dar din pacate sanse sa fie insarcinata sunt, si nu sunt deloc de neglijat. SI nu trebuia sa folosesti 2 foite, una era de ajuns. Cat despre pastila de a doua zi, nu prea recomand, dar in cazul vostru, pentru siguranta este nevoie de aceasta pastila. Din cate stiu eu cea mai buna ar fi Escapelle. Succes si sper sa fie bine. Altadata documentati-va bine inainte sa folositi o metoda contraceptiva despre care nu cunoasteti mare lucru.
"Termenul de garantie"al foitelor este de o jumatate de ora. Daca ati pierdut notiunea timpului te poti trezi cu surprize. Data viitoare, fixeaza ceasul sa sune fix dupa o jumatate de ora.
Gata lume, m-am linistit intr-un fel, am cumparat pastilele alea de a 2-a zi, le-a luat fix cand am facut 36 de ore de la incident... iar in prospectul acelor pastile scrie ca se iau maxim in 72 de ore de la contact.de alta data am sa stiu ce am de facut sa nu se mai intample o asa zisa catastrofa, demn de invatat ca in 5 clipe de fericire echivalent a o paså proastra in viata, multumesc frumos pentru sfaturi, daca e ceva va tin la curent cu cele ce vor urma
beausingurlamasamea întreabă: